Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Zvicer, Gurore SBM-10/10/4 65.000 Euro

65000 Euro

Përshkrimi

KM………: 6000

SBM-10/10/4- me mulli ndikim me një peshë gjithsej prej 34.500 kg në bosht 2 hendek vibrimit shasi kanal i bezdisshëm si para-ekzaminuese, ndikim 725 x 1030 mm, me një gjenerator të frekuencave, madhësia e gomave 8,25-R 15-141/140 J- EZ :viti 27.03.1996-
generator në 220 KVA me motor-plesht feed typ: RCL 1046-përmbajtjen kub rreth 5-detyrë e kanalit typ: UE 10 / 35 me motore vibruese, lloji : 10/10/4 RHS gji 1.030 mm x 725 mm për ideale gur natyror dhe riciklimit të përdorura 4 copë e bare goditje me rreth 80%
(MH2, CSng, P171, P1721) pallaskë ca 70% (CRODUR, P1719)-rreth 60 forca të blinduara pjatë (çeliku) shpatë e rrëpirë-typ: FRLM11, 5/20- transportues Typ: PBB-C – 1.000 mm x 8.400 mm, ndikimi është nga 0 mm 70 mm makinë e vendosur është në një gjendje të mirë dhe menjëherë i gatshëm për përdorim, Ndodhet ne Zvicer.
Kontaktoj vetem me tel
Cel. : +41/76 711 06 69


Fjalë Kyçe:
Statistika: 2262 Shikimet Totale, 4 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Zvicer, Gurore SBM-10/10/4 65.000 Euro Zvicer, Gurore SBM-10/10/4 65.000 Euro Zvicer, Gurore SBM-10/10/4 65.000 Euro Zvicer, Gurore SBM-10/10/4 65.000 Euro Zvicer, Gurore SBM-10/10/4 65.000 Euro