Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Anglishte e Shpejte dhe Rezultative

80 Euro

Përshkrimi

Tirane: Anglishte E Shpejte Dhe Rezultative
Nje kurs ndryshe nga te tjeret.

”ENGLISH BASE”, QENDRA ME E RE E MESIMIT TE GJUHES ANGLEZE JU OFRON:

Kurse profesionale per te gjithe ata qe duan te mbrojne gjuhen angleze, per ata qe duan te vazhdojne studimet per gjuhen angleze, dhe per ata qe kerkojne nje karriere me te mire ku anglishtja do ishte nje faktor kyc.

Ofrojme nje pergatitje te mirefillte ne nje kurs intensiv 5 here ne jave. Praktike dhe shkathtesi ne te folur.

TANI ME METODAT E REJA TE BBC-se, OXFORD DHE CAMBRIDGE, KU GJITHCKA MESOHET VETEM ME DIALOGJE.

Per nje Anglishte te pasur ne fjalor dhe mbi te gjitha gramatikisht te sakte. Tani kjo mund te arrihet ne kohe rekord dhe me teper cilesi. Ne menyre qe ju te mos keni me nevoje per kurse te tjera te gjuhes Angleze per gjithe jeten tuaj.

Gramatika nuk ka pse te jete me e merzitshme pasi tani ajo mund te mesohet gjithmone e shoqeruar me dialogje qe jane shkeputur nga pothuajse cdo situate e jetes se perditshme jozyrtare dhe zyrtare.

Kursi konsiston ne tre etapa:

Ne fazen e pare behet e mundur zgjerimi i fjalorit, perdorimi i shprehjeve frazeologjike qe hasen me shpesh ne gjuhen e perditshme dhe e folura gramatikisht e sakte. Per personat qe kane bere me pare pak anglisht kjo faze zgjat vetem 1 muaj.

Ne fazen e dyte punohet me dialogje me te gjata dhe venia ne praktike e tyre midis nxenesve. Ne kete faze nxenesit njihen me nje fjalor te zgjeruar nga c’do etape e jetes se perditshme, si dhe me shume shprehje foljore dhe frazeologjike. Kjo faze zgjat tre muaj nga te cilat vetem 1 muaj zhvillohet me pedagoge shqiptar, ndersa dy muajt e tjere zhvillohen vetem me pedagoge Angleze, Australiane ose Amerikane.

Dhe se fundmi faza e trete dhe perfundimtare eshte ajo e “Speaking”. Pasi eshte rezauruar pothuajse plotesisht anglishtja informale ne fazen e pare dhe te dyte, ne fazen e trete vemendja perqendrohet me teper ne Anglishten zyrtare.
Ne fazen e trete zhvillohen me goje rreth 500 tema te ndryshme dhe materiale Listening per te permiresuar edhe me tej aftesine ne te degjuar dhe arritja e nje shqiptimi me te mire.
Kjo faze perfundimtare zgjat 2 muaj dhe serish zhvillohet VETEM ME PEDAGOGE ANGLEZE.

Ky kurs eshte ideal per te gjithe ata qe duan te japin provimin e IELTS, ose edhe te Toefl.

Nje mundesi qe nuk mund te gjendet askund tjeter.
Vetem kurse intensive 5 here ne jave.

Mesimi i Anglishtes perqendrohet me teper ne praktike dhe me pak teori. Qellimi eshte qe jo vetem te arrihet nje anglishte e persosur si ne degjim ashtu edhe ne te folur por metodat e ndjekura ne kete metode kane per qellim qe te lene te nxenesi nje deshire per te qendruar ne kontakt me gjuhen Angleze edhe pas mbarimit te te gjitha niveleve ne menyre qe gjithcka qe mesohet ketu te mos harrohet lehte.

Per nxenesit qe dine pak Anglisht i gjithe kursi ne total zgjat per 6 muaj. Ndersa per fillestaret nga mesimi i Alfabetit deri ne nje Anglishte me fjalor te pasur dhe e folur ne menyre te rrjedhshme zgjat vetem 10 muaj.

Ditet dhe oraret zgjidhen nga vete nxenesit.
Pagesa nuk behet per nivel por cdo muaj dhe kushton 10.000 leke, ose 80 euro.

Adresa: Ish Blloku, perballe me “Sky Tower”, ngjitur me pasticerine Franceze.
Tel: 0694488777
0684477555
E-mail: englishbase2010@yahoo.com


Fjalë Kyçe: , , , , ,
Statistika: 3203 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Anglishte e Shpejte dhe Rezultative

Tiranë - Shqipëri


25/10/2009 6:28 am


0694488777


Ofertat Më Të Shikuara