Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj Kurse per Biznezin e Vogel dhe Dokumentacionin ne Maredheniet me Shtetin

Kontakt

Përshkrimi

Ofroj Kurse per Biznezin e Vogel dhe Dokumentacionin ne Maredheniet me Shtetin.
Per ju Biznesmene,Ortake, Ekonomiste, Financiere, Menaxhere, Furnitore, Shitesa, Inventarizues, Kontrollore dhe Individe te tjere qe merreni apo punoni ne biznes!

Ofrojme Trajnime e Kurse Speciale e Efektive per :
1. Si te organizoni nje biznes, dokumentacioni qe mbahet ne biznesin tuaj, si te bejme llogarite, si te perllogarisim fitimin ne fund te vitit dhe plotesimi i minibilancit per shtetin.
2. Ligjet dhe dispozitat qe duhet te njohim e te zbatojme, kontaktet me Institucionet Shteterore dhe dokumentacioni qe duhet te perpilohet para dhe gjate ushtrimit te aktivitetit ne keto Institucione.

Per ju tarifa te favorshme.
Per ju jepet Çertifikate Kualifikimi.
Shpejtoni te regjistroheni.

Ju presim ne Zyren tone .
Bashkim Dabulla

Tel. : 0035544804588

Cel. : 00355682393225


Fjalë Kyçe: , , , , ,
Statistika: 957 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Ofroj Kurse per Biznezin e Vogel dhe Dokumentacionin ne Maredheniet me Shtetin

Tiranë - Shqipëri


10/11/2009 1:31 pm


00355682393225


Ofertat Më Të Shikuara