Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Agjent i ndjekjes se tenderave dhe agjent shitje ne terren

Kontakt

Përshkrimi

Kompania „PЕŠTAN“, e cila falë besueshmërisë, cilësisë, furnizimit të mire dhe çmimit konkurues të produkteve (tubat dhe përshtatësit për ujësjellës e kanalizime, tuba gazi, kabllo për izolimin e kabllove optike dhe elektirke, tuba PVC dhe profile, kosha plehërash) numëron me mijëra blerës prej vitesh në të gjithë vëndin dhe rajonin. Gjatë 20 viteve të shpallur disa herë si lideri i prodhimtarise në Ballkan, produktet tona i shpërndajmë në mbi 36 vënde të botës.
Kërkojmë përsona te rinj, ambicioz, plot energji për këto vënde pune:
Vënd pune: agjent i ndjekjes së tenderave në fushën e ndertimit të objekteve, ujësjedhësave dhe kanalizimeve, tubave të gazit, tubave PVC dhe profileve, pastrimi i qytetit, koshat e plehërave – 1 pozicion.
Eksperiencë pune: 3-5 vite në projektet e ndërtimit
Gjuha: njohja e gjuhës angleze eshte kusht, e deshirueshme, por jo e domosdoshme eshte njohja e gjuhes serbe.
Vënd pune: agjent shitje në terren, për distributirët dhe shitjen me shumicë – 2 pozicione.
Eksperiencë pune: 3 vite ne distribuimin e tubave dhe pershtatësve për ujësjelles dhe kanalizime, tuba gazi, kabllove për izolimin e kabllove optik dhe elektrik, tuba PVC dhe profile, kosha plehërash.
Gjuha: njohja e gjuhës angleze eshte kusht, e deshirueshme, por jo e domosdoshme eshte njohja e gjuhes serbe.
Kompania Peštan do tju mundësoje këto kushte pune: telefon celular, laptop, makinë dhe pagën sipas marrëveshjes!
Dërgoni CV-n Tuaj, në anglisht, në adresat:
marija.radivojevic@pestan.net
ivan.terzic@pestan.net
miodrag.petkovic@pestan.net
web address: www.pestan.net”


Fjalë Kyçe:
Statistika: 3764 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Agjent i ndjekjes se tenderave dhe agjent shitje ne terren

Postuar Nga:

PEŠTAN

PEŠTAN


23/09/2011 8:55 am
Ofertat Më Të Shikuara