Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Apliko për t’u punësuar në Evropë,SHBA,Kanada,Dubai,Katar,Oman,Bahrein etj.

1 Euro

Përshkrimi

Agjencia e Punësimit “WORK EVERYDAY” njofton se kanë filluar aplikimet për punësim jashtë vendit për vitin 2013 në: Evropë,SHBA,Kanada,Dubai,Katar,Oman,Bahrein etj.
Bëni aplikimin paraprak duke dërguar me email cv-në tuaj në adresat tona zyrtare, gjithashtu duhet të shënoni vendin ku dëshironi të punësoheni si dhe profesionin apo punët e dëshiruara. Cv-ja juaj duhet të jetë e formatit Europass, me fotografi të bashkëngjitur, e shkruar në gjuhën angleze për vendet të cilat kanë gjuhë zyrtare gjuhën angleze, si dhe për vendet e Lindjes së Mesme, ndërsa për vendet e Evropës cv-ja duhet të jetë në gjuhën zyrtare të atij vendi.
Shënim: Aplikanti mund të përzgjedhë më shumë se një shtet si dhe më shumë se një pozicion pune.
Fushat në të cilat kërkohen më shumë punonjës janë: Mjekësia,Turizmi,Bujqësia,Ndërtimi, Blektoria si dhe rafineritë e gazit dhe të naftës.
_____________________________________________________________________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web:www.zgroup.al;www.workeveryday.al ,facebook
E-mail: apworkeveryday@yahoo.com ; apliko@workeveryday.al
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707


Fjalë Kyçe:
Statistika: 1426 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Apliko për t’u punësuar në Evropë,SHBA,Kanada,Dubai,Katar,Oman,Bahrein etj.