Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ASISTENTE ADMINISTRATIVE

Lek

Përshkrimi

Kompania e mirenjohur Italo-Shqiptare FLORYHEN me qender ne Durres, ne kuadrin e permiresimit te strukturave te saj organizative, eshte e interesuar per punesimin e nje personi ne pozicionin:

ASISTENTE ADMINISTRATIVE

DO TE PERZGJIDHEN VETEM KANDIDATURAT ME VENDBANIM NE DURRES.

Detyrat:

Ndjekje e kontratave me partnere dhe organizma kombetare dhe nderkombetare

Hallke baze lidhese ndermjet Administratorit dhe departamenteve te tjera te kompanise.

Ndjekje e te gjitha detyrave operative te administrimit te perditshem te kompanise

Koordinim i informacionit ndermjet strukturave te brendshme dhe te jashtme

Mbajtje dhe administrim i arkives dhe dokumentacionit qarkullues si brenda ashtu dhe jashte kompanise

Ndjekje e korrespondences se brendshme dhe te jashtme

Pergatitje dhe administrim i evidencave te ndryshme

Kualifikimet e nevojshme:

Diplome e shkolles se larte

Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze dhe Italiane

Njohuri shume te mira te programeve kompiuterike: MS Word, Excel, Internet, E-mail, etj.

Aftesi komunikuese dhe bashkepunimi.

Aftesi per pune ne grup

Perkushtim, kembengulje, ambicje, korrektesi, deshire per investuar ne pergatitjen profesionale.

Lutemi paraqisni aplikimin tuaj me e-mail ose personalisht duke perfshire CV-ne, diplomen, çertifikata te kualifikimeve te mundshme, nje Leter per shprehjen e interesit se bashku me nje foto personale.

e-mail: dorina.nako@yahoo.com


Fjalë Kyçe:
Statistika: 1239 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi