Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Drejtor Financiar, Oficer i Financave, Asistent i Financave, Drejtor i Shitjes dhe Marketingut, Men

Kontakt

Përshkrimi

DMTH shpk, ofrues i transferit të shpejtë ndërkombëtar të parave MoneyGram shpall;
KONKURS
Për pozitat në vazhdim;

1. Drejtor Financiar
2. Oficer i Financave
3. Asistent i Financave
4. Drejtor i Shitjes dhe Marketingut
5. Menaxher i Shitjes/ Zhvillues Biznesi
6. Menaxher i Marketingut
7. Menaxher Projekti
8. Pergjegjes për TI

Për të gjitha pozitat nevojitet:
nivel i lartë i vetëiniciativës dhe punës së pavarur.
njohuri shumë e lartë e gjuhës angleze.
njohuri shumë e lartë e përdorimit të TI-së.
përvojë pune të ngjashme së paku trevjeqare.
posedimi i lejes se vozitjes.
Te interesuarit të dërgojnë CV-në bashkë me letër përcjellëse në dmth@dmth.com.
Afati i konkursit i pacaktuar.
Vetëm të përzgjedhurit do të kontaktohen.


URL: http://www.dmth.com
Fjalë Kyçe:
Statistika: 1375 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

DMTH shpk

Prishtinë, Kosovë


13/01/2010 9:35 am


038 602 102


Ofertat Më Të Shikuara