Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Dubai, ofroj vend pune Doktor

Euro

Përshkrimi

POZICIONI : Doktor
VENDNDODHJA : Dubai
PAGESA : për një specialist, nga 2000- 8000 dollarë, në varësi të kualifikimeve
Dokumentat e nevojshme:
Letër rekomandimi / çertifikata nga punët e mëparshme, në këto 5 vitet e fundit (duke përfshirë edhe punëdhënësin aktual) të shkruhet emri i kompanisë në krye të faqes dhe e firmosur .
Kopje të diplomës universitare
Kopje e liçencës ose regjistrimit të çertifikatës( kopje e noterizuar dhe një kopje të përkthyer), 2 foto, me përmasa (6×4 cm), kopje të pasaportës
Kriteret : Të gjithë kandidatët duhet të regjistrohen në Autoritetin e Shëndetësisë dhe në Dubai (ne do j`u plotësojmë të gjitha letrat e punës)
AKOMODIMI: Akomodimi dhe ushqimi nuk janë të parashikuara të sigurohen nga punëdhënësi.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme.
CV-ja duhet të jetëe shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

Shënim:Aplikimet për këtë pozicion pune pranohen deri më 20 Nëntor 2012 ora 16.30.
__________________________________________________ ___________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web: www.zgroup.al;www.workeveryday.al, facebook
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com


Fjalë Kyçe:
Statistika: 793 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Dubai, ofroj vend pune Doktor