Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Durres, ofroj vend pune Shef finance

Përshkrimi

Kompania franko-shqiptare “Primalat”, me nje pervoje te suksesshme dhe inovative ne perpunimin e qumeshtit dhe nenprodukteve te tij dhe me shtrirje te gjere ne tregun shqiptar kerkon te punesoje:Pozicioni :SHEF FINANCE
Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durr?s ( SELIA ne Sukth)
P?rshkrimi i punes :Drejtimi i Departamentit t? Finances
K?rkesa t? tjera:
1.Te jete mbi moshen 25 vje?


2. Te kete mbaruar arsimin e larte ne degen e Finances.


3. Te kete eksperience ne departamentet e finances mbi 5 vjet.

4. Te zoteroje gjuhe te huaj ( anglisht ose italisht)

5. Parapelqehen kandidate me pervoje te suksesshme ne kompani te medha prodhimi pasi te tilla jane edhe specifikat e kompanise ” Primalat”

Personat e interesuar dhe qe permbushin kriteret e mesiperme mund te dergojne apilikimet e tyre ne adresen: jonidapapa@yahoo.com


Fjalë Kyçe: , ,
Statistika: 1099 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:27/11/2010 10:54 am
Ofertat Më Të Shikuara