Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Kanada, ofroj vend pune mbikqyrës

Euro

Përshkrimi

Pozicioni:Mbikqyrës i një ferme kuajsh

Punëdhënësi: Horse Stables

Vendndodhja: Sherwood Park, Kanada

Paga: 15 $ në orë për rreth 40 orë në javë.

Kërkesat:
-përvojë pune me kuaj,
-të kujdeset për to,
-t’i ushqej ato etj
Gjithashtu punonjësi duhet të mbikqyrë edhe punonjësit e tjerë,si edhe të bëjë punë të tjera kur i kërkohet.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme.
CV-ja duhet të jetëe shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

Shënim:Aplikimet për këtë pozicion pune pranohen deri më 15 Nëntor 2012 ora 16.30.
__________________________________________________ _________________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web:www.zgroup.al;www.workeveryday.al,www.facebook.com/apwe.al
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707


Fjalë Kyçe:
Statistika: 744 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi