Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Kanada, ofroj vend pune mekanik

Euro

Përshkrimi

MEKANIK I PAJISJEVE TË RËNDA
Profili

Teknikët e pajisjeve të rënda mirëmbajnë,riparojnë dhe rinovojnë mjetet e rënda të transportit dhe pajisjet industriale.
Paga 20 $ në orë
Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve dhe pajisjeve mund të përfshijnë:
• motorët me djegie të brendshme dhe të komponentëve, të dyja stacionare dhe të lëvizshme
• pajisje gjurmuese, e quajtur zakonisht traktor servil
• angazhimin e pajisjeve tokësore dhe të komponentëve
• pajisjet për lëvizjen e dheut
• pajisje gome tëlodhur, të quajtur zakonisht traktorë
• automjetet motorike në rrugë dhe autostradë- zakonisht quhen kamionë
• automjetet e trajnuara në rrugë dhe autostradë, zakonisht quhen rimorkio
KËRKESAT:Në përgjithësi, teknikët e pajisjeve të rënda:
• interpretojnë urdhrat e punës dhe udhëzuesit teknik
• i mbajnë pajisjet pastër ,të lubrifikuara dhe të mirëmbajtura
• diagnostikojnë gabimet ose keqfunksionimet
• rregullojnë pajisjet dhe riparimin apo zëvendësimin e pjesëve të dëmtuar, komponentëve ose sistemeve
• testojnë pajisjet e riparuara që të kenë performancën e duhur dhe sigurohen që puna e bërë plotëson kërkesat e prodhuesit dhe rregullat ligjore.
• shkruan raporte për shërbimin
• të ketë të paktën 9.000 orë dhe 72 muaj përvojë si teknik i pajisjeve të rënda.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme.
CV-ja duhet të jetëe shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

Shënim:Aplikimet për këtë pozicion pune pranohen deri më 10 Nëntor 2012 ora 16.30.
__________________________________________________ ___________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web: www.zgroup.al;www.workeveryday.al,www.facebook.com/apwe.al
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707


Fjalë Kyçe:
Statistika: 680 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Kanada, ofroj vend pune mekanik

Postuar Nga:

Agjencia e punesimit "Work Everyday"

Kanada


01/11/2012 9:45 am
Ofertat Më Të Shikuara