Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Kanada, ofroj vend pune mekanik I PAJISJEVE TË RËNDA

20 Dollar

Përshkrimi

Profili
Teknikët e pajisjeve të rënda mirëmbajnë,riparojnë dhe rinovojnë mjetet e rënda të transportit dhe pajisjet industriale.
Paga 20 $ në orë.
Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve dhe pajisjeve mund të përfshijnë:
• motorët me djegie të brendshme dhe të komponentëve, të dyja stacionare dhe të lëvizshme.
• pajisje gjurmuese, e quajtur zakonisht traktor servil.
• angazhimin e pajisjeve tokësore dhe të komponentëve.
• pajisjet për lëvizjen e dheut.
• pajisje gome të lodhur, të quajtur zakonisht traktorë.
• automjetet motorike në rrugë dhe autostradë- zakonisht quhen kamionë.
• automjetet e trajnuara në rrugë dhe autostradë, zakonisht quhen rimorkio.

PËRGJEGJËSITË:
• interpretojnë urdhrat e punës dhe udhëzuesit teknik
• i mbajnë pajisjet pastër ,të lubrifikuara dhe të mirëmbajtura
• diagnostikojnë gabimet ose keqfunksionimet
• rregullojnë pajisjet dhe riparimin apo zëvendësimin e pjesëve të dëmtuar, komponentëve ose sistemeve.
• testojnë pajisjet e riparuara që të kenë performancën e duhur dhe sigurohen që puna e bërë plotëson kërkesat e prodhuesit dhe rregullat ligjore.
• shkruan raporte për shërbimin.

KËRKESAT:
-6 vjet eksperiencë ose 9000 orë pune si mekanik i pajisjeve të rënda.
-Kandidatët duhet të kenë punuar kohët e fundit si mekanik i pajisjeve të rënda në këto fusha:
Hidraulik ekskavatori
Buldozer (traktorë servil)
Makinë niveluese
Makineri Paketuese
Makineri Kruajtëse
Kamionë
-Çerifikatë apo kurse profesionale që vërtetojnë profesionin tuaj dhe eksperiencat e punës që keni patur.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme.
CV-ja duhet të jetëe shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

Shënim:Aplikimet për këtë pozicion pune pranohen deri më 10 Nëntor 2012 ora 16.30.
__________________________________________________ ___________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web: www.zgroup.al;www.workeveryday.al, facebook
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707


Fjalë Kyçe:
Statistika: 1187 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Kanada, ofroj vend pune mekanik I PAJISJEVE TË RËNDA

Postuar Nga:

Agjencia e punesimit "Work Everyday"

Kanada


10/11/2012 4:43 am
Ofertat Më Të Shikuara