Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Kanada, ofroj vend pune Mekanik

Euro

Përshkrimi

PËRSHKRIMI I PUNËS:
Vendndodhja:NISKU,Kanada
Titulli i punës:MEKANIK (Kontrollues numerik kompjuteri)
Pagesa: 20.00 $/ora
PËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM:
Nën drejtimin e menaxherit të Shop Machine, si dhe mbikëqyrjen e Machine Shop Lead Hand, mekaniku CNC (Kontrollues numerik kompjuteri) do të operojë në prerjen me saktësi të metaleve dhe të makinerive të bluarjes si dhe do të kryejë detyra të tjera që i ngarkohen.Mekaniku CNC gjithashtu do të jetë përgjegjës për mirëmbajtjen e pajisjeve të tyre dhe interpretimin e vizatimeve ne dyqan.
DETYRAT:
Prodhim i pjesëve në makineritë CNC, si dhe ne torno apo makina bluarje
• Interpretimi i projekteve, vizatimeve ne dyqan, udhëzimeve per punë për të arritur një produkt përfundimtar që plotëson të gjithë kërkesat e klientit.
• Studimi i pjesëve të mostrës për të përcaktuar përmasat e copës së punës dhe vendosjen në punë të makinerisë në bazë të kërkesave të prodhimit.
• Kalibrimin e makinave CNC siç kërkohet për të përmbushur kërkesat e prodhimit.
• Pjesët e ngarkuara,kasetat e provës, kontrollet operative, redaktimet, inspektimin e pjesëve për të siguruar konformitetin në vendin e punes.
• Mirëmbajtjen dhe përkujdesjen e pajisjeve CNC .
• Bashkërendim të punës me Departamentin e kontrollit dhe të sigurimit të cilësisë për të siguruar një produkt të qëndrueshëm dhe me cilësi.
• Bashkërendim të punës me departamentet e burimeve njerëzore si dhe të përkujdesjes në punë për të nxitur një mjedis të sigurt pune dhe reagime në trajnimet e nevojshme që bëhen si brenda dhe jashtë kompanisë.
KËRKESAT:
-Shkollë e lartë
-Mbi 4 vjet eksperiencë pune
Njohuritë, shkathtësitë dhe aftësitë e nevojshme
Aftësi për të kuptuar detyrat me gojë dhe me shkrim që i caktohen
• Njohuri në matematikë
• Aftësi për të punuar në mënyrë efikase
• Kuptimi i kufijve të ngarkesës së punës
• Menaxhimi i kohës
• Shkrim dore i lexueshëm
• Vetë-motivimi
• Aftësi organizative
• Objektiva te percaktuara
• Aftësi për të punuar si individ ose si pjesë e një ekipi
• Vëmendje të fortë në detaje ;tepër i përpiktë

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme.
CV-ja duhet të jetëe shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

Shënim:Aplikimet për këtë pozicion pune pranohen deri më 17 Nëntor 2012 ora 16.30.
__________________________________________________ __________________________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web: www.zgroup.al;www.workeveryday.al,www.facebook.com/apwe.al
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707
dergo E-Mail


Fjalë Kyçe:
Statistika: 635 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi