Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Kanada, ofroj vend pune Punonjës për shpimin e naftës dhe të gazit

29 Dollar

Përshkrimi

Kushtet e punësimit:
E përhershme,Kohë e plotë
Paga:29,20 $ ; 50.00 / orë në javë
Vendndodhja: RED DEER, Alberta.
Numri i punonjësve të kërkuar: 2
Kërkesat :
Arsimi:Përfundimi i shkollës së mesme
Kredencialet (çertifikatat, liçencat, anëtarësimet, kurset, etj):
Çertifikatën standarte të Ndihmës së Shpejtë,
Çertifikatën e Njohurisë së sulfurit të hidrogjenit(H2S)
Çertifikatë për Parandalimin e plasjes,
Çerifikatën e Sistemit Informativ të materialeve të rrezikshme në vendin e punës (WHMIS)
Çertifikate per Transportimine Mallrave të Rrezikshme (TDG)
Autotransportues në fushën e naftës
Drejtues i Përgjithshëm i fushës së naftës
Mbrojtja në rast rënie nga impianti
Zbulimi i Rreziqeve të gazit dhe Hidrokarbureve
Përvoja :2 deri ne 3 vjet eksperience pune
Gjuhët :Flasin ,lexojnë dhe shkruajnë anglisht
Vendosja në punë:
Kontraktor i mirë i shërbimit të shpimit
Operator i mirë i shërbimit të naftës dhe gazit
Aftësitë specifike:
Të ngasë kamionet në destinacionin e duhur
Montimin e pompave nëpër puse
Të dijë funksionimin e sistemeve hidraulike tëpompimit
I aftë për të interpretuar dhe për të përshtatur procedurën e pompimit
Të dijë përzierjen e kimikateve dhe çimentos.
Aftësi të tjera: Trajnon dhe mbikqyr asistentët,ndihmësit dhe punonjësit që punojnë në terren(floorhands).
Pajisjet/mjetet vetjake: Çizme sigurie me majë celiku,veshje sigurie,doreza,jelek sigurie,kapele,kufje për veshët.
Mjedisi i punës: Hapësira Jashtë, në lartësi, i mbyllur, të rrezikshme, me lagështirë, të zhurmshme, të nxehta, të ftohta etj.
Të tjera : Është e nevojshme një vit përvojë si asistent ose punëtor apo si punonjës në terren(floorhand).
Transporti është i siguruar nga një vend i përbashkët ku mblidhen të gjithë punonjësit deri tek vendi i punës dhe pas mbarimit të turnit përsëri deri te vendi i përbashkët.
Shënim:Pozicioni i punës bëhet fjalë për punonjës(të quajtur Derrickand) që punojnë në këtë profil nëpër vinçe.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme:
CV-ja duhet të jetë e shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

__________________________________________________ __________________________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web: www.zgroup.al;www.workeveryday.al, facebook
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com ; apliko@workeveryday.al
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707
dergo E-Mail


Fjalë Kyçe:
Statistika: 738 Shikimet Totale, 2 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Agjencia e punesimit "Work Everyday"

Kanada


10/11/2012 10:17 am
Ofertat Më Të Shikuara