Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Katar, ofroj vend pune Instruktore noti

Euro

Përshkrimi

POZICIONI: Instruktore Noti (F) VENDNDODHJA:Qatar,Kuwait,Oman,
KOHEZGJATJA : Kontratë 1 vjeçare.
MOSHA : 20 – 30 vjeç.
ORARI : 8 orë pune në ditë, për 5 ditë në javë.
PAGESA : 700 $ – 1200 $ neto në muaj.
PUSHIME : 30 ditë në vit pushime, të paguara nga punëdhënësi.
AKOMODIMI : Akomodimi dhe ushqimi i hequr nga punëdhënësi, gjatë gjithë periudhës së kontratës.
EKSPERIENCA : preferohet që kandidatët të kenë eksperienca të mëparshme
NIVELI I GJUHES: duhet të keni një nivel mbi mesatar të gjuhës angleze, veçanërisht në të dëgjuar dhe të folur.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona ose dërgoni CV-në me email në adresën e mëposhtme.
CV-ja duhet të jetëe shoqëruar me fotografi(fotoja të jetë me ngjyra dhe me përmasa 6×4 cm) në gjuhën angleze.

Shënim:Aplikimet për këtë pozicion pune pranohen deri më 30 Nëntor 2012 ora 16.30.
__________________________________________________ ___________________
Adresa: Qendra e Biznesit “Karl Topia” kati i dytë, (pranë rrethrrotullimit të Zogut të Zi), Tiranë-Shqipëri.
Web: www.zgroup.al;www.workeveryday.al, facebook
E-mail: info@zgroup.al ; apworkeveryday@yahoo.com
Telefon: 00355445349987, Cel: 00355697227770, sms 00355682030707


Fjalë Kyçe:
Statistika: 558 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Katar, ofroj vend pune Instruktore noti