Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

KONTRATA PUNE 1-VJECARE (+1) NE AUSTRALI !!

Kontakt

Përshkrimi

KONTRATA PUNE 1-VJECARE (+1) NE AUSTRALI !!

Per te gjithe te interesuarit e mundesive te punesimit ne Australi, ne bashkepunim me parneret tane nderkombetar, sjellim me se fundmi programin \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”Kontrate Pune 1-vjecare ne Australi me te drejte rinovimi dhe per nje vit tjeter\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”, si punesim sezonal me kontrate te rregullt deri ne nje vit ne Australi ne pozicionet e meposhtme.

Pozicionet e punes:

Kontrate pune 1 vjecare ne fushen e Hoteleri-Turizem ne Australi me te drejte rinovimi dhe nje vit tjeter pa pagese shtese.

Pagesa:

10.5 AUD /ore
1680 AUD (Australian Dollars) NETO/MUAJ
Pagese shtese per oret shtese me 13 AUD/ora

Orari i punes: 06.00 (am) deri 14.00 (pm) / 5 dite pune ne jave.

Data e fillimit: Data e fillimit te punes 11. Janar 2014.

Kosto e Udhetimit (bilete avioni)

Ne varesi te kontrates mund te mbulohet ne fillim nga punedhenesi e cila mbahet me pas pjese pjese nga paycheck mujore.

Kosto e programit: 4500 $

Kriteret:

• Aplikanti duhet te jete i moshes 18 deri 30 vjec
• Nivel i anglishtes \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”nivel mesatar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”
• Aplikanti duhet minimalisht te kete kryer shkollen e mesme.
• Te jete i/e paster penalisht.

Vendodhja:

Pozicionet e punes jane pothuajse ne te gjithe Australine por kryesisht ne qytetet me te medha.

Akomodimi

Dukeqenese se programi i \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\”Kontrates se Punes 1 vjecare \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\” ne Australi eshte nje program ku pjesen kryesore te shpenzimeve e mbulon punedhenesi, si rrjedhoje dhe 70% te kostos se akomodimit eshte e perfshire ne program. Aplikanti duhet te paguaje 65 AUD / Jave per akomodimin, pjesa tjeter mbulohet nga punedhenesi.

Benefite

• Kontrate pune 1 vjecare ne Australi me pagese relativisht te mire si dhe te drejte rinovimi te kontrates dhe per 1 vit tjeter pa pagese ekstra.
• Pagese nga AUD $10.5 – 13 / AUD per ore.
• Siguracion shendetesor.
• Mundesi perfekte per permiresimin e anglishtes dhe profesionin tuaj.
• Mundesi emigracioni ne fund te programit.

APLIKIMET MBYLLEN ME DT 30 NENTOR 2013!

NXITONI, VENDET JANE TE LIMITUARA!

SHENIM: Te gjithe aplikimet e kryera deri me dt 20 Nentor 2013 perfitojne 500$ zbritje nga programi.


Fjalë Kyçe:
Statistika: 1378 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Europe Agency

Kontaktoni ne 0692093800


18/11/2013 9:44 am
Ofertat Më Të Shikuara