Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Megatek ofron punë për Inxhinieri të ndryshme

Kontakt

Përshkrimi

MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që do të tregtojë materiale për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve.

MEGATEK –u po kërkon personel të kualifikuar me Inxhineri të ndryshme

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara
· Diplomë universitare në Inxhinieri të ndryshme.
· 3 – 5 vjet përvojë profesionale në menaxhim shitjesh dhe / ose në logjistikë.
· Aftësi shumë të mira komunikuese me shkrim dhe me gojë në gjuhën shqipe dhe angleze.
· Njohuri shumë të mira në përdorimin e kompjuterit, paketës Microsoft Office.

Procedura e aplikimit:
Të interesuarit janë të ftuar të paraqesin dokumentet e mëposhtme:
1. Curriculum Vitae të detajuar
2. Letër Interesi
3. Kopje të Diplomës dhe Listës së Notave


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 1258 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi