Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Oforoj vend punesim si IT Coordinator

Kontakt

Përshkrimi

Opportunity Albania aktualisht kerkon te punesoje:

Koordinator per te punuar ne departamentin e Operacioneve ne njesine e IT
Qellimi i punes:
Mirembajtja e databases kryesore te sistemit
Perfundimi i procedurave ditore pas orarit zyrtar te punes.

Kriteret qe duhet te permbushin aplikantet jane:
Diplomuar ne shkencat kompjuterike ose elektronike
Aftesi per te administruar Database
Njohuri shume te mira ne programet Windows dhe Office
Ne gjendje per te punuar me orar fleksibel
Ju lutem dergoni aplikimin tuaj i cili perbehet nga kerkesa, CV, forma e aplikimit ( te cilen mund ta gjeni ne www.opportunity.al) nje foto e koheve te fundit , fotokopje pasaporte e diplome, referenca prane zyrave qendrore ose ne adresen e meposhtme brenda dates
22 shtator 2009:
Opportunity Albania, Departamenti i Burimeve Njerezore
Rruga “Gjin Bue Shpata”, Nr 7/1, Tirane, Shqiperi;
e-mail: humanresources@opportunity.al


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 1215 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vende Punesimi

Tirane/Albania


17/09/2009 4:49 pm


04 2 246 267


Ofertat Më Të Shikuara