Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj pune si Operatore Profesionale

Kontakt

Përshkrimi

Operatore Profesionale
Agjencia private e punesimit ANDE-LM® sh.p.k, ofron mundesi punesimi si Operatore Profesionale sipas kushteve te poshteshenuara. Punedhenesi eshte nje kompani e mirenjohur ne fushen farmaceutike.

Operatore Profesionale

Pergjegjesite kryesore:

* Planifikimi, zhvillimi dhe ndjekja e porosive dhe klienteve permes kontakteve telefonike dhe/ose kompjuterike;
* Procesimi i cdo porosie dhe/apo problematike ne kompjuter sipas programit baze;
* Komunikimi dhe raportimi i porosive dhe/apo problematikave te dites se punes ne departamentet perkatese;
* Identifikimi i problemeve dhe propozimi i zgjidhjeve;
* Kontrolli i progresit te shitjeve dhe komunikimeve sikurse sigurimi i standarteve te kerkuara;
* Koordinimi me grupin e punes per respektimin e pergjegjesive;

Kerkesat:

* Diplome Universitare perben avantazh;
* Te pakten 3 vjet eksperience pune (do te preferohej nje eksperience pune e ngjashme)
* Perdorimi shume i mire i kompjuterit dhe i shkrimit ne kompjuter;
* Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizimi;
* Aftesi per te punuar ne grup;
* Gatishmeri per te mesuar dhe memorizuar nje numer te konsiderueshem produktesh;

Punedhenesi ofron trajnim paraprak gjate kohes se periudhes se proves. Vendi i punes permban strese te presionit te kohes dhe volumit te punes, per te cilat kandidatet duhet te ndermarrin pergjegjesi paraprake. Punedhenesi i ka zyrat operative ne Autostraden Tirane – Durres, km 6, 20 m larg QTU!

Kontrata e punes eshte e rregullt dhe me fleksibilitet per t’u ofruar ne kohe te gjate.
Te gjithe kandidatet te cilet plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne CV me foto ne adresen tone te postes elektronike recruitment@ande-lm.com.al me subjekt Operatore Profesionale.

Faleminderit!


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 1642 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi