Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj sherbime kontabiliteti,sherbime fiskale dhe konsulence per biznese

Euro

Përshkrimi

Jam Financier me eksperience pune 6-7 vjecare vjecare ne fushen e Finances dhe Kontabilitetit ne kompani private. Jam i interesuar te mbaj Kontabilitetin e brendshem dhe mardheniet me organet Tatimore per kompani te vogla dhe te medha.
Punoj shkelqyeshem me Financa 5 dhe Alpha Platinium. Siguroj qe sherbimet ne fushën e kontabilitetit dhe tatimeve te jene ne pajtueshmëri te plote me ligjet fiskale te Republikës se Shqiperise, Standardet Kombetare të Kontabilitetit (SKK) dhe Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit (SNK).

Disa nga detyrat kryesore perfshijne:
Plotesim dhe deklarimi online i Librit te Blerjeve dhe Shitjeve ,Deklarimi dhe pagesa e TVSH-se,FDP-ve,TAP,Tatim Fitimit.Pergatitjen e Listepagesave mujore te punonjesve (borderote),Kliente-Furnitore,Arka-Banka ,Hartimi i pasqyrave financiare ne perputhje me SKK,Analize Financiare,Konsulence Financiare etj.

Per biznesin e madh (me xhiro mbi 50 miljone Lek).Cmimi eshte i diskutueshem

Mund te kontaktoni ne kete nr.tel
0684082501
Me respekt
Arian

Tel. : 0684082501

Cel. : 0684082501


Fjalë Kyçe:
Statistika: 785 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Arian Morina

Tirane


23/09/2011 4:30 am


0684082501


Ofertat Më Të Shikuara