Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune Administrator

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Administrator
PERSHKRIM PUNE PER ADMINISTRATORIN E BASHKEPRONESISE NE NDERTESAT E BANIMIT DHE SHERBIMIT
Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte:
Te njohe zonen te cilen do te administroje
Te kete aftesi te mira komunikative.
Te nderrmarre kontrolle periodike per promblemet teknike dhe higjeno-sanitare, per gjendjen e prones e te objekteve ne bashkepronesi si sisteme ndricimi, ashensore, sistemet e mbrojtjes kundra zjarrit, pranine e insekteve dhe paraziteve dhe I veprimeve per te zhdukur demtimet e prones apo pranine e faktoreve qe mund te perbejne rrezik per epidemi dhe semundje te ndryshme.
Te verifikoje dhe zgjidhe problemet dhe shqetesimet e ngritura nga departamenti i marketingut dhe ai inxhinierik
Te disiplinoje perdorimin e sendeve te perbashketa dhe cilesine e sherbimeve ne interest e perbashket, ne menyre qe te sigurohet perdorimi sa me I mire I mjediseve dhe sendeve te perbashketa
Te kryeje faturimin e sherbimeve te administrimit me korrektesi dhe pergjegjesi maksimale
Te kordinoje aktivitetet e ndertimit me ato te mirembajtjes
Te kete aftesi te pergatise raporte ne baze te shenimeve ditore te problemeve dhe ta paraqese ate te eprori ne cdo kohe ne baze te kontrolleve qe kryen cdo dite per zbatimin e rregullave te bashkejeteses.
Te menaxhoje e zgjidhe problemeve te ndryshme te dala gjate punes, si ato te marredhenieve mes klienteve ashtu dhe ato te mirembajtjes dhe te raportoje per cdo zgjidhje te dhene
Te zbatoje vendimet e marra nga kompania, te karakterit disiplinor per zbatimin dhe mirefunksionimin e cdo elementi te rregullores se administrimit te pjeseve ne bashkepronesi,
Te kete njohuri dhe aftesi baze per zgjidhjen e problemeve elektrike e hidraulike si dhe cdo teme tjeter qe ka lidhje me mbarevajtjen e mirembajtjes
Te jete mbi 40 vjec

Shkollimi : Te kete mbaruar arsimin e mesem
(I preferueshem ai profesional dhe ai i larte)

Mund te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose dergoni cv ne adresen e meposhtme :
Tel. : 048 830 003 Cel. : 0672064402
info@agikons.com


Fjalë Kyçe: , , ,
Statistika: 1199 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

ofroj vend pune Administrator

Tirane


15/03/2010 9:06 am


0672064402


Ofertat Më Të Shikuara