Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune Agjent Shitjesh

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjesh
Njoftim Punësimi

Agjent Shitjesh në rrethin e Tiranës

Kompania United Albanian Breweries sh.p.k. me aktivitet në fushën e lëngjeve / pijeve dhe qendër në Tiranë po zgjeron aktivitetin e saj. Në mënyrë që t’i përgjigjemi më mirë kërkesave të tregut, kërkojmë të punësojmë agjentë shitjesh.

Detyrat kryesore / Kërkesat:
Promovon shitjet
Rregullon / Organizon pikat e shitjeve
Mban kontakte të vazhdueshme me klientët
Rregjistron të dhënat për porositë dhe shitjet

-Të jetë me vendbanim në Tiranë (kusht i domosdoshëm)
-Të ketë mbaruar shkollën e Mesme. Mbarimi i Universitetit është avantazh.
-Të ketë njohuri për programet Microsoft Office
-Të ketë aftesi të mira komunikuese. Njohuritë mesatare të gjuhës angleze janë avantazh
-Të ketë 2 vjet eksperiencë pune në ketë pozicion

Aplikimet do të mbyllen me datë 03.11.2010

Nëse kualifikimi dhe aftësitë tuaja plotësojnë këto kërkesa, lutemi të aplikoni në adresën e mëposhtme

Lutemi dërgoni CV tuaj në adresën e mëposhtme
Rr: “Vangjel Ceco”, Kombinat Tiranë
E-mail address: pmoci@uab.al
Tel.: + 355 4 2350991
+ 355 4 2352425
Fax: + 355 4 2352222


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 1204 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi