Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune Analist Kredie/Ekonomist

Kontakt

Përshkrimi

Durres, ofroj vend pune Analist Kredie/Ekonomist
Unioni Shqiptar Kursim Kredi, institucion me aktivitet te suksesshem 18 vjecar ne mikrofinancen rurale, shpall konkurimin per vend te lire pune ne pozicionin :

“Analist Kredie/Ekonomist”
Per degen e Unionit, ne rrethin e
Durrësit
Detyra:

Pergjegjes per ndjekjen e zgjerimin e sherbimeve financiare ne zonat rurale dhe urbane, nepermjet Shoqerive Kursim Kredi (SHKK) te rrethit përkatës.

Kriteret :

Arsim I Larte per Ekonomi. ( Preferohet dega Finance ).
2. Eksperience profesionale 1 – 3 Vjet. (perben avantazh eksperienca ne fushen e kredise).
Mosha deri 40 vjeç.
4. Te njohe dhe t’i perdore shume mire programet baze te punes ne kompjuter, (perben avantazh eksperienca ne perdorimin e programeve te kontabilitetit)
Te kete aftesi komunikuese dhe te punes ne grup.
Nje gjuhe e huaj perben avantazh.
Te jete banues i rrethit per te cilin aplikon.

Paga dhe kushtet e punes jane konkuruese.

Te interesuarit duhet te paraqesin, prane Unionit Shqiptar Kursim Kredi, Sektori i Burimeve Njerezore, dokumentat e meposhteme :
– Kerkese per punesim.
– CV (personi I interesuar duhet te shenoje edhe nje numer telefoni kontakti).

Adresa : Unioni Shqiptar Kursim Kredi, Qendra e Biznesit “Zayed”, Kati 4, Rruga “Sulejman Delvina”, Tirane.
Tel/Fax : 042 251911.
Email : bpeci@ascunion.org.al dhe vbasha@ascunion.org.al

Aplikimet pranohen deri me date 13. 11. 2010. Vetem aplikantet fitues nga seleksionimi i CV- ve, do te njoftohen per fazat e metejshme te konkurimit.

Tel. : 04 2251911


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 1003 Shikimet Totale, 2 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi