Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune Inxhinier MEkanik

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Mekanik
SGS Automotive Albania, një kompani në rritje, kërkon për zgjerimin e stafit te saj ne te 14 qendrat e kontrollit teknik te automjeteve, ne te gjithë Shqipërinë, punonjës te kualifikuar për Kontrollore Teknike.

Kualifikimet e nevojshme:

– Diplome te shkollës se mesme mekanike ose teknike, ose Diplome te Inxhinierisë Mekanike, (preferohet dega transport)
– Njohuritë baze ne përdorimin e kompjuterit.
– Eksperience 2-3 vjeçare, (e preferushme si moto-mekanik) ose ne një sektor te ngjashëm teknik.

Aftësi personale:

– Aftësi për te punuar ne mënyre te pavarur dhe te bashkëpunoje te punën ne grup.
– Aktiv, me inisiative dhe I pergjegjshem.

Paketa e kompensimit perfshin:

– Pagese te larte
– Pune interesante
– Promovim te vazhdueshem ne kompani – sipas pozicionit dhe pergjegjesise
– Kushte te mira pune
– Disipline
– Kontrate afatgjate.

Kandidatet e interesuar te dergojne nje aplikim ne adresen e e-mailit: lindita_ahmeti@sgs.com.

Afati i fundit per aplikim eshte data 31 Janar 2010.

Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret tona do te kontaktohen.


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 4030 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi