Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune KAM (Key Account Manager)

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune KAM (Key Account Manager)
Kompania Abissnet prezanton nje oferte te re punesimi :

KAM (Key Account Manager)

Ky pozicion kerkon pergjegjshmeri te larte per t’ju pergjigjur kerkesave specifike qe kane klientet e biznesit. Ai duhet te jete pergjegjes per ecurine e kerkeses, bashkepunimin dhe shkembimin e informacionit me klientin biznes. Duhet te kete nje impostim problem solving ndaj klienteve tane te biznesit te madh qe jane teper te ndjeshem ndaj zgjidhjeve fleksibel te problematikave te tyre.

DETYRAT DHE FUNKSIONET
Funksionet Thelbesore
• Menaxhon dhe inicion aksione te shitjeve direkte me bizneset
• Menaxhon llogarite e bizneseve, ofertat jo-standarte, etj.
• Pergjigjet kerkesave specifike te bizneseve.
• Pergjegjes per mbajtien dhe update-in e klienteve biznes.
• Menaxhon marredheniet dhe kontratat per lidhje ne godina te caktuara (qendra biznesi, etj.)
• Manaxhon marredheniet me rishitesit e shoqerise.
• Menaxhon marreveshjet e kleringut, kontratat me ndertuesit, etj
• Menaxhon mbledhjen e detyimeve ose borxheve te vjetra nga klientet biznes.
• Pergjegjes per t’iu pergjigjur biznesit per defekte te mundshme ne dhenien e sherbimit nga Abissnet.
• Menaxhon dhe pergatit dokumentacionin, kontratat urdhrat e punes me biznesin
• Menaxhon klientet e larguar ose qe kane kohe qe nuk kane paguar ose jane larguar duke raportuar cdo dite.
• Pergatit raporte ditore/javore/mujore per drejtuesit
• Pergjegjes per monitorimin e lidhjeve te reja te internetit me bizneset
• Monitoron dhe menaxhon klientet biznes
• Monitoron ecurine e shitjeve te biznesit
• Ndjekin arketjmet nga klientet te paketave Biznes, te cilat nuk nderpriten automatikisht nga sistemi i manaxhimit. Raporton me shkrim cdo jave.
• Kryen detyra te tjera te percaktuara nga Drejtori I Shitjeve

Kriteret qe duhen plotësuar

Dipllome Universitare, preferohet ekonomik.
Minimumi 3 vjet eksperience pune ne menaxhim, shitje, marketing etj
Eksperienca ne përgatitjen e prezantimeve dhe përgatitjeve te ofertave
I afte ne përdorimin e programeve baze te kompjuterit
Aftesi komunikimi dhe negocimi
Aftesi planifikuese dhe analizuese
Pergjegjshmeri
Besueshmëri
Aftesi Organizative
I afte te punoj ne grup
Fleksibilitet orari
Njohuri te mire te anglishtes

Ju mirepresim!

Ju lutemi te interesuarve te paraqesin CV e tyre prane ketyre adresave:

Email: b.njerezore@abissnet.al

Adresa : Rr “Ismail Qemali”, Pallati “Abissnet”, Tirane


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 939 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi