Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune Koordinator Projekti

Kontakt

Përshkrimi

Ofroj vend pune Koordinator Projekti
Kerkojme : KOORDINATOR PROJEKTI

Pershkrimi i punes dhe cilesite:
Te kete eksperience pune ne marredhenie me institucionet: bashki, komuna, hipoteka, Komisioni i Kthimit dhe Kompensimit te Pronave Rajonal dhe Kombetar, KESH, Komisariate Policie, Gjykata dhe Institucione te tjera Shteterore.
Te kete shkolle te larte, mundesisht Juridik
Te kete eksperience pune te pakten 5 vjet
Te njohe programet baze Microsoft etj
Te njohe shume mire dokumentacionin ligjor te pronave.
Te dije te prodhoje komunikimin e nevojshem me struktura shteterore per te mbajtur nivel korrekt te marredhenieve juridike dhe administrative me shtetin. Te dije te editoje kerkesa, ankimime dhe te gjithe dokumentacionin e nevojshem me struktura shteterore
Te dije te ndjeke dhe te kete eksperienca ne ndjekjen e proceseve te ndryshme administrative si psh. Procesi per Leje Ndertimi, Procesi per Leje Shfrytezimi, Procesi per Hipotekim te Pallateve apo Rezidencave, Verifikimin Hipotekor te Pronave te Ndryshme dhe te gjitha procedurat e tjera qe shoqerojne ndertimin e nje objekti
Te jete i/e integrueshme ne kompani
Te kete kapacitete te zgjidhjes se problemeve me pergjegjesi dhe efektivitet.
Te kete eksperienca te forta menaxheriale
Te dije te pakten 1 gjuhe te huaj
Paga dhe kontrata:

Paga do te jete 40,000- 100,000 lek ne varesi te aftesive te kandidatit

Mundesia per karriere:

Pozicioni ne fjale eshte pozicion I nje menaxheri ne nivelin e mesem ne Zyren Juridike dhe te Marredhenieve me te Trete. Mundesite e karrieres jane duke rritur statusin menaxherial brenda sektorit dhe deri ne drejtimin e projekteve te ndryshme.

Te interesuarit te nisin CV-te e tyre nepermjet postes elektronike :
info@agikons.com
ose ne adresen:

AGIKONS sh.p.k.
Kompleksi rezidencial “ KODRA E DIELLIT”
A0/1, Tirane, Shqiperi

Ose ne numrin e faksit:

Fax: 00355 48830004
Tel: 00355 48830003


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 908 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi