Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune Menaxher produkti për pajisjet e rrjetit

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Menaxher produkti për pajisjet e rrjetit
Njohuritë
– Diplomë në shkenca kompjuterike (IT, Telekomunikacion)
– Njohuri të mira të gjuhës angleze, Excel, PowerPoint dhe Outlook;
– Njohuri të mira të Microsoft Visio dhe Project; Preferohet me experiencë ne fushën e marketingut
Aftësitë
– Mbi 3 vjet eksperiencë pune në një kompani IT dhe/ose në një department IT të një kompanie të mesme ose të madhe;
– I/E aftë për zgjidhjen e problemeve;
– I/E aftë për të manaxhuar marrëdheniet me furnitorët dhe klientët
Vlerat
– Aftësi për të punuar nën trysni
– Vetëbesim dhe aftësi për të punuar nën mbikëqyrje minimale
– Person i orientuar drejt rezultateve dhe i fokusuar tek klientët
Përgjegjësitë
– Të gjenerojë kërkesën dhe të shesë produktet për pajisjet e rrjetit dhe telefonisë Linksys, ZyXel dhe LG-Ericsson nëpërmjet rishitësve shqiptarë
– Të komunikojë me furnitorët në menyrë të rregullt në lidhje me çmimet dhe produktet e reja
– Të ofrojë mbështetje teknike për pajisjet përfshirë implementimin e shërbimeve
– Të mbështesë departamentin e shitjeve në pergatitjen e ofertave dhe zgjidhjeve
Oferta jonë
– Kompani ndërkombëtare me kapital amerikan dhe staf lokal
– Rritje në tregun shqiptar me mbi 50%
– Stimulimi i potencialeve individuale në një ekip
– Distribucion të produkteve të cilësisë së lartë si Linksys, LG-Ericsson dhe ZyXel me çmime konkuruese
– Pagë konkuruese bazuar në rezultatet e individit

Personat e interesuar duhet të plotësojnë formularin elektronik të aplikimit duke klikuar këtu jo më vonë se 15 Nentori 2010. Login Systems rezervon të drejtën për të ftuar në intervistë vetëm një numër të përzgjedhur kandidatësh.

Tel. : +355 4 24 26 999


Fjalë Kyçe: , , , , , ,
Statistika: 1044 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

ofroj vend pune Menaxher produkti për pajisjet e rrjetit

Tirane / Shqiperi


10/11/2010 3:54 pm


+355 4 24 26 999


Ofertat Më Të Shikuara