Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune Menaxhere Bari

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Menaxhere Bari
Nje Menaxhere Bari mbikqyr te gjitha veprimet ne Bar duke perfshire rekrutimin, koordinimin e orareve te stafit,planifikimin dhe organizimin e eventeve dhe pergjegjesive te stafit.

Detyrat Kryesore
· Menaxherja e barit merret me inventarin, menaxhon parate dhe stafin, ben furnizimet, sigurohet qe bari respekton te gjitha legjislacionet ne fuqi .
· Ajo duhet te jete fizikisht ne bar per te siguruar qe kujdesi ndaj klientit eshte ne nivele te larta.
.
Detyra te perditshme
· Menaxherja e barit rishikon rregullisht operimet ne bar, duke perfshire cmimet, organizimet dhe oraret
· Ajo gjithashtu pregatit oraret e stafit , komunikon me punonjesit, , sigurohet qe Bari eshte me staf te kompletuar, gjithashtu kujdeset per furnizimet dhe cash-in.

Supervizim konstant
· Menaxherja trajnon stafin dhe supervizon te gjitha ecurite ne Bar

Specifikat
· Manaxher ne bar duhet te kete aftesi te forta interpersonale dhe komunikuese, aparence te kendeshme, dhe deshiren per te punuar ne grup.Duhet te jete minimum 26 vjec dhe duhet te kete eksperince te meparshme me ushqimet, ne bare ose restorante ku eshte sherbyer alkool, ose menaxhim stafi minimumi 2 vjet ekperience ne nje fushe te ngjashme te menaxhimit ne Bar ose Restorant

Edukimi
· Nuk eshte e nevojshme nje profil I caktuar per te qene Menaxhere Bari , gjithsesi duhet te jete patjeter me arsim te larte.

Kandidatet e interesuara te dergojne CV-te e tyre ne adresen e-mail strategichuman.resources.al@gmail.com deri me date 30/10/2010

STRATEGIC HUMAN RESOURCES branch in ALBANIA part of STARTEGIC HR Inc ( Loveland, United States of America)
Address :
Rruga ” Elbasanit” Prane Drejtorise se Higjenes
e-mail addresses:
Recruitment : strategichuman.resources.al@gmail.com
Marketing: strategicmarketing.al@gmail.com


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 777 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi