Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune Menaxher/Inxhinier Ndërtimi, Dr. i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist në Katar

Kontakt

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar

• Pozicionet e punës që ofrohen janë;

Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)

Kriteret kualifikuese
● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile.
● 7 vjet e më shumë përvojë në infrastrukturë dhe projekte të rrugëve, 2 prej të cilave duhet të jenë në nivelin menaxherial apo mbikqyrës/drejtues teknik.
• Duhet të jeni brenda moshës 29 – 45 vjeç,
• Duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,
• Komunikuesë me personalitet inteligjent, energjikë dhe aktivë.
………………………………………….. …………………………………………..
Inxhinier i projektit (1-2 vende të lira)

Kriteret kualifikuese
● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile.
● 5 vjet e më shumë përvojë në infrastrukturë dhe projekte të rrugëve.
• Duhet të jeni brenda moshës 27 – 45 vjeç,
• Duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,
• Komunikuesë me personalitet inteligjent, energjikë dhe aktivë.
………………………………………….. …………………………………………..
Drejtues i përgjithshëm i punëtorëve (5-6 vende të lira)

Kriteret kualifikuese
● 8 vjet e më shumë përvojë si drejtues i përgjithshëm i punëtorëve.
• Eksperiencë pune e mëparshme në infrastrukturë dhe projekte të rrugëve, është e preferueshme,
• Duhet të jeni brenda moshës 30 – 45 vjeç,
• Duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,
• Komunikuesë me personalitet inteligjent, energjikë dhe aktivë.
………………………………………….. …………………………………………..
Operator/Manovrator Vinçi (4 vende të lira)

Kriteret kualifikuese
• Eksperiencë pune e mëparshme me operimin/drejtimin e vinçave nga 50 deri në 200 ton, është e preferueshme,
• Të jeni i/e pajisur me Liçensë profesionale në operimin/drejtimin e vincave,
• Duhet të jeni brenda moshës 22 – 45 vjeç,
• Duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,
• Komunikuesë me personalitet inteligjent, energjikë dhe aktivë.
………………………………………….. …………………………………………..
Operator Makine Transporti Materialesh (Pirunist) (4 vende të lira)

Kriteret kualifikuese
• 5 vjet e më shumë përvojë pune e mëparshme me operimin/drejtimin e makinave pirun, është e preferueshme,
• Të jeni i pajisur me Liçensë profesionale në operimin/drejtimin e makinave pirun,
• Duhet të jeni brenda moshës 22 – 45 vjeç,
• Duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,
………………………………………….. …………………………………………..

• Paga juaj: fillojnë nga 1500$ neto/muaj deri në 3800$

• Orari i ushtrimit të punës : 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

• Përfitime; Bonuse deri në + 15% / 20% të pagës fillestare pas 6 muajve të parë (bazuar në performancën tuaj), si dhe 18-22 ditë leje të pagueshme ç’do vit.

• Kontrata ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e biletës së udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme, ushqim gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar të përcaktuar në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga ana e punë-dhënësit tuaj.

• Aplikimi :
Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në tuaj me foto, në adresën e-mail info@velaconsulting.al
ose aplikoni nëpërmjet formularit në faqen velaconsulting.al

NA GJENI EDHE NË https://www.facebook.com/www.velaconsulting.al
www.velaconsulting.al/apliko

Cel. +355693789777 / +355683977707

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj.

Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me Vela H. R. Consulting®. Ju mirëpresim


URL: http://velaconsulting.al/
Fjalë Kyçe:
Statistika: 1565 Shikimet Totale, 2 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vela Human Resources Consulting®

Adresa: Rruga "Ismail Qemali", Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2, Vlorë, Shqipëri.


04/06/2014 12:23 pm


+355693789777


Ofertat Më Të Shikuara