Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune Mjekë psikiatër

Kontakt

Përshkrimi

Norvegji, ofroj vend pune Mjekë psikiatër
Na nevojiten me urgjence mjekë psikiatër për bashkëpunëtorët tanë(për spitale të ndryshëm)

Përgjithësisht

.
Detyra
• Vlerësimin psikiatrik dhe sqarimin
• Përgjegjës për trajtimin e grupit të pacientëve
• Bashkëpunim Klinik dhe nëndisiplinor me të tjera reparte të spitalit
• Drejtim dhe për mjekët asistentë
Kualifikime
• Spesialist në psikiatri
• Gjerësi, dhe eksperiencë gjenerale ne psikiatri
• Njohje e rregullave dhe ligjeve
• Zotësi në komunikim
• Interes për ata që janë të mvarur (narkoman), eshtë dëshiruese( të mundet të punoje që pacientë të tillë të munden të ndihen më mir

Ju duhet të përmbushni këto kritere
• Positiv dhe fleksibel
• I komunikueshëm dhe i zoti për bashkëpunim
• Respekt kur është fjala për pacientët
• Zotësi të punosh i pamvarur dhe të bashkëpunosh me të tjerë
• Zotësi në përfundimin dhe diagnostikim
• Efektiv
• Zotësi në mendim dhe arritjen e një përfundimi

Ne ju mundesojmë:
– Rrugen për përgatitjen dhe përmbushjen e dokumentacjonit.
– Ju ndihmojme të aplikoni për njohjen e diplomës në SAFH, kjo kushton dhe i paguhet direkte SAFH
– Ju mundesojmë mesimin e gjuhës, kjo me pagese
– Ju drejtojmë në rrugën që do të ndiqni deri ne marrjen e kontratës, dhe fillimin e punës

Info: www.jobb-nor.no klikoni te flamuri shqiptar per info ne shqip.
Mail: Jobb-Nor@hotmail.com


URL: www.jobb-nor.no
Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 865 Shikimet Totale, 2 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi