Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

ofroj vend pune Shef/e Finance

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Shef/e Finance
Shoqeria “Belavis” shpk OFRON VEND PUNE SHEFE FINANCE
Kanditadi duhet te plotesoje keto kritere :
-Te kete mbaruar arsimin e larte per finance ose kontabilitet.
-Te kete eksperience pune ne drejtimin e finances se firmave tregtare private te pakten 5 vjet.
-Te kete eksperience ne mbylljen e bilanceve te firmave tregetare private.
– Preferohet mosha 35-45 vjec

Detyrat qe duhet te permbushe:
-Te koordinoje dhe pergatise deklaratat financiare.
-Te pergatise raportet, analizat, informacionet ekonomiko-financiare.
-Te kontrolloje gjendjen financiare dhe pasurore te shoqerise.
-Te kryej analize kostoje, te likuijditetit si dhe cash-flow.
-Analize e gjendjes financiare per te evidentuar pikat e dobeta.
-Te percaktoje objektivet dhe operacionet qe duhen ndjekur per permiresimin si dhe rritjen e rentabilitetit te shoqerise.

Te interesuarit te dergojne CV dhe nje leter motivuese ne adresen :
burimiab@yahoo.com


Fjalë Kyçe: , , ,
Statistika: 811 Shikimet Totale, 2 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

ofroj vend pune Shef/e Finance

Tirane / Shqiperi


18/10/2010 2:09 pm


ska paraqitur


Ofertat Më Të Shikuara