Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune Shitese ne Departamentin e Bojrave

Kontakt

Përshkrimi

HISTORIKU
MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve.

MEGATEK –u po kërkon:
Shitëse tek Departamenti i Bojërave që të ndihmojnë klientët në gjetjen e produkteve sipas nevojave.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara
Diplomë e shkollës së mesme artistike apo pikture;
Përvoja të mëparshme në pozicione të ngjashme;
Aftësi shumë të mira komunikuese; njohuri të gjuhëve të huaja do të përbënin avantazh;
Njohuri në përdorimin e kompjuterit, paketës Microsoft Office do të përbënin avantazh.

PAKETA FINANCIARE
MEGATEK u ofron kandidatëve të suksesshëm një pagë konkurruese dhe shpërblim në bazë të ecurisë në punë. Gjithashtu MEGATEK investon në zhvillimin profesional të punonjësve përmes trajnimeve të ndryshme të specializuara.

PROCEDURA E APLIKIMIT:
Për të aplikuar, lutemi të dërgoni dokumentet e mëposhtme:
1.Curriculum Vitae të detajuar
2.Kopje të Diplomës dhe Listës së Notave

në adresën tonë elektronike: humanresources@megateksa.com


Fjalë Kyçe:
Statistika: 1003 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi