Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune si Arkatare

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune Arkëtare
HISTORIKU
MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve.

MEGATEK –u po kërkon:
Arkëtare pranë kasave të hipermarketit.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara
Diplomë e shkollës së mesme, profesionale ekonomike ose e përgjithshme;
Përvoja të mëparshme në pozicione të ngjashme;
Aftësi shumë të mira komunikuese; njohuri të gjuhëve të huaja do të përbënin avantazh;
Njohuri në përdorimin e kompjuterit, paketës Microsoft Office do të përbënin avantazh.

PAKETA FINANCIARE
MEGATEK u ofron kandidatëve të suksesshëm një pagë konkurruese dhe shpërblim në bazë të ecurisë në punë. Gjithashtu MEGATEK investon në zhvillimin profesional të punonjësve përmes trajnimeve të ndryshme të specializuara.

PROCEDURA E APLIKIMIT:
Për të aplikuar, lutemi paraqisni dokumentet e mëposhtme:
1. Curriculum Vitae të detajuar
2. Kopje të Diplomës dhe Listës së Notave

pranë Drejtorisë së Burimeve Njerëzore me njërën prej mënyrave të mëposhtme:
1. E-mail: humanresources@megateksa.com
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 7

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.


Fjalë Kyçe: , ,
Statistika: 1742 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi