Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune si Menaxhere zyre, marketir, pedagoge per kurset e saj

Kontakt

Përshkrimi

Tirane, ofroj vend pune manaxhere zyre, marketir, pedagoge per kurset e saj
Qendra Irisoft me eksperience 11 vjeçare meqënëse do të zgjerojë aktivitetin e saj kërkon të punësojë:
* Menaxhere zyre
* Agjente marketingu
* Pedagoge per mesimdhenie ne fushat:
– Kompjuter (Paketa Office);
– Autocad; 3D-Max; Saap;
– Kontabilitet te pergjithshem; Finaca 5; Alpha; Alpha Platinium
– Grafike (Photoshop, Indesign, Illustrator)
– Macromedia Dreamweaver
* Pedagoge te gjuheve te huaja
– Anglisht, frengjisht, Italisht, gjermanish, greqisht, turqisht, kinezce, japonisht,
etj..
* Mesues te ciklit 9 vjeçar dhe te gjimnazit per lendet e shkolles:
– Matematike, fizike, kimi, biologji, gjuhe, letersi, etj..
* Pedagoge fakulteti per mesimdhenie per lende te ndryshm ete fakultetit
te inxhinierise, ekonomikut, shkencave natyrore,etj..

Ju lutemi sillni nje CV ne adresen tone: irisoft_centre@yahoo.com

Afati i aplikimit deri me 31.04.2010

Ju faleminderit

Tel. : 042242107

Cel. : 0682097040
__________________
Irisoft – Qendër didaktike profesionale

Qendra 1: Rruga Him Kolli, Vila 23/1, përballë SAMSUNG.
Qendra 2: Rruga Durrësit, P. 85/1 përballë gjimnazit “Qemal Stafa”.
Qendra 3: Qyteti Studenti, përballë godinës Nr. 12
Tiranë – Albania

Tel: 04 242 107 ose 04 360 689
CEL: 068 23 555 00 ose 068 26 970 40


Fjalë Kyçe: , , , , , , , , ,
Statistika: 2018 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi