Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend pune si Revepsioniste operatore telefonie

Kontakt

Përshkrimi

Ofroj vend pune Recepsionistë dhe operatorë telefonie
HISTORIKU
MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve.

MEGATEK –u po kërkon:

Recepsioniste/ë dhe Operatore/ë telefonie

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara
Diplomë e shkollës së mesme/lartë ose kurseve të specializuara për këtë fushë;
Përvoja të mëparshme në pozicione të ngjashme;
Aftësi shumë të mira komunikuese;
Njohuri të gjuhës angleze;
Njohuri të gjuhëve të tjera të huaja do të përbënin avantazh;
Njohuri në përdorimin e kompjuterit, paketës Microsoft Office

PAKETA FINANCIARE
MEGATEK u ofron kandidatëve të suksesshëm një pagë konkurruese dhe shpërblim në bazë të ecurisë në punë. Gjithashtu MEGATEK investon në zhvillimin profesional të punonjësve përmes trajnimeve të ndryshme të specializuara.

PROCEDURA E APLIKIMIT:
Për të aplikuar, lutemi paraqisni dokumentet e mëposhtme:
1. Curriculum Vitae të detajuar
2. Kopje të Diplomës dhe Listës së Notave

pranë Drejtorisë së Burimeve Njerëzore me njërën prej mënyrave të mëposhtme:
1. E-mail: humanresources@megateksa.com
2. Postë/Dorazi:
Drejtoria e Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë – Durrës, km 7
Tiranë, Shqipëri

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë brenda dy javësh nga data e mbylljes së afatit për dorëzimin e dokumenteve


Fjalë Kyçe: , , , , , ,
Statistika: 1166 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Ofroj vend pune si Revepsioniste operatore telefonie

Tirane - Shqiperi


20/11/2009 5:01 pm


ska


Ofertat Më Të Shikuara