Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofroj vend punesim si Asistent Marketingu

Kontakt

Përshkrimi

MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që do të tregtojë materiale për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve.

MEGATEK –u po kërkon personel të kualifikuar në:

Zyren e Marketingut

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara
· Diplomë Universitare në Administrim Biznesi, profili Marketing
· 2 – 3 vjet përvojë profesionale në marketing dhe blerje të mediave;
· Aftësi shumë të mira komunikuese me shkrim dhe me gojë në gjuhën shqipe dhe angleze;
· Njohuri shumë të mira në përdorimin e kompjuterit, paketës Microsoft Office dhe programeve të tjera lidhur me profilin e Marketingut.

Paketa Financiare
MEGATEK u ofron kandidatëve të suksesshëm një pagë konkurruese dhe shpërblim në bazë të ecurisë në punë. Gjithashtu MEGATEK investon në zhvillimin profesional të punonjësve përmes trajnimeve të ndryshme të specializuara.

Procedura e Aplikimit:
Të interesuarit janë të ftuar të paraqesin dokumentet e mëposhtme:
1. Curriculum Vitae të detajuar
2. Letër Interesi
3. Kopje të Diplomës dhe Listës së Notave


Fjalë Kyçe: , , , ,
Statistika: 1439 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi