Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Ofrojmë Emigrim dhe Punësimin e Punonjësve të Kualifikuar në KANADA

Kontakt

Përshkrimi

Pranë Vela H. R. Consulting®, ne kemi aftësitë, njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të hartuar një aplikim të plotë tuajin tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, i cili do t’ju japë mundësinë e suksesit më të avancuar në profesionin tuaj.

A jeni ju një i huaj (jo shtetas kanadez), i cili është duke kërkuar të marrë statusin e qëndrimit të përhershëm në Kanada? Sistemi i emigracionit të Kanadasë, është një sistem bujar i emigracionit që njeh rëndësinë e emigrantëve dhe kontributin e tyre të mundshëm për shoqërinë kanadeze. Duke pasur parasysh këtë, Departamenti i Shtetësisë dhe Emigracionit të Kanadasë ofron disa rrugë të ndryshme për të kërkuar hyrjen dhe fitimin e lejes së qëndrimit të përhershëm në Kanada. Nëse ju jeni një punëtor i kualifikuar, do të thotë që ju keni përvojë pune në një profesion të caktuar, dhe atëherë ju mund të keni të drejtën për të aplikuar sipas Programit Federal të Punonjësve të Kualifikuar. Është një program, i cili kërkon që ju të keni një vit të vazhdueshëm me kohë të plotë (ose ekuivalentin me kohë të pjes-shme) përvojë e paguar të punës. Nëse ju e keni këtë përvojë në një nga profesionet e listuara tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, atëherë keni të drejtë për të aplikuar në bashkëpunim me Vela H. R. Consulting®, si rekrutuesi juaj në këtë program.

Lista e Profesioneve të Kualifikueshme

• Senior Managers – Financial, Communications and other Business Services
• Senior Managers – Trade, Broadcasting and Other Services, n.e.c.
• Financial Managers
• Human Resources Managers
• Purchasing Managers
• Insurance, Real Estate and Financial Brokerage Managers
• Managers in Health Care
• Construction Managers
• Home Building and Renovation Managers
• Managers in Natural Resources Production and Fishing
• Manufacturing Managers
• Financial Auditors and Accountants
• Financial and Investment Analysts
• Securities Agents, Investment Dealers and Brokers
• Other Financial Officers
• Professional Occupations in Advertising, Marketing and Public Relations
• Supervisors, Finance and Insurance Office Workers
• Property Administrators
• Geoscientists and Oceanographers
• Civil Engineers
• Mechanical Engineers
• Electrical and Electronics Engineers
• Petroleum Engineers
• Information Systems Analysts and Consultants
• Database Analysts and Data Administrators
• Software Engineers and Designers
• Computer Programmers and Interactive Media Developers
• Mechanical Engineering Technologists and Technicians
• Construction Estimators
• Electrical and Electronics Engineering Technologists and Technicians
• Industrial Instrument Technicians and Mechanics
• Inspectors in Public and Environmental Health and Occupational Health and Safety
• Computer Network Technicians
• Nursing Co-Ordinators and Supervisors
• Registered Nurses and Registered Psychiatric Nurses
• Specialist Physicians
• General Practitioners and Family Physicians
• Dietitians and Nutritionists
• Audiologists and Speech-Language Pathologists
• Physiotherapists
• Occupational Therapists
• Respiratory Therapists, Clinical Perfusionists and Cardiopulmonary Technologists
• Medical Radiation Technologists
• Medical Sonographers
• Licensed Practical Nurses
• Paramedical Occupations
• University Professors and Lecturers
• Psychologists
• Early Childhood Educators and Assistants
• Translators, Terminologists and Interpreters

Lista e re, përfshin punë nga industri të ndryshme. Më parë, në listën e vjetër, shumë njerëz shpesh kanë hasur në problemin se edhe pse ata mund të kenë punë të ngjashme në Listë, por jo punën e saktë të treguar tek Lista e Profesioneve të Kualifikuara. Në këtë listë të re për 2014-2015, fusha e llojeve të punëve që janë përfshirë është zgjeruar. Po ashtu, ka më shumë profesione brenda një industrie të caktuar. Parametrat kryesore të përzgjedhjes sipas sistemit të bazuar tek pikët, janë ri-formuluar.. Kërkesat kryesore duke përfshirë kredencialet e vlerësimit dhe testit IELTS, mund të marrin shumë javë kohë, ose në disa raste edhe muaj. Përveç kësaj, kuota për punëtorët e kualifikuar përsëri mund të jetë e kufizuar. Prandaj është e rëndësishme që ju të filloni proçesin për paraqitjen e aplikimit tuaj të emigracionit si punëtor federal i kualifikuar, menjëherë dhe pa vonesa të mëtejshme. Ju duhet të keni dosjen tuaj gati për plotësimin në të gjitha aspektet deri në 1 janar 2015, që të keni një shans të mirë për t’u konsideruar.

Nqse jeni i/e interesuar, paraqituni pranë zyrës sonë në Tiranë ose Vlorë, dhe pasi të bëni pagesën përkatëse e nënshkrimit të kontratës ligjore të bashkëpunimit (e


URL: www.velaconsulting.al/apliko
Fjalë Kyçe:
Statistika: 521 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vela H. R. Consulting®

KANADA


14/07/2014 11:20 am


+355698980215


Ofertat Më Të Shikuara