Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), etj

Kontakt

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”.

• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;

“Hostess & Waitress”

Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe ju pëlqen të zgjeroni eksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave, siç është Lindja e Mesme, mos ngurroni, por apliko duke klikuar në link ;

velaconsulting.al/apliko

• Kriteret që duhet të plotësoni për të aplikuar janë ;

• Duhet të jeni brenda moshës 19 – 35 vjeç,
• Duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,
• Mund të aplikojnë të sapo-diplomuarat në fushën e Hotel & Restaurant
Management/Services, Hospitality & Tourism, ose edhe nqse keni marrë të paktën diplomen e shkollës së mesme,
• Me ose pa eksperiencë pune të mëparshme, por preferohet të jeni praktikuar në shërbimin elementar të paktën 1-vit,
• Paraqitja juaj fizike sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Komunikuese, me personalitet të kënaqshëm, energjike dhe aktive,
• Aftësi të shkëlqyera shërbimi ndaj klientit, standarde të larta të higjienës personale,
aftësi për të qëndruar të qetë nën presion dhe për të mësuar përmendësh porosi.

• Vend-ndodhja e punës ; Do të punësoheni në Hotel me 5 *, në Restorante Fine Dining & High Casual,
në Catering Services të “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi),
Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama).

• Orari i ushtrimit të punës ; 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

• Detyrat / Përgjegjësitë ;
• Përshëndesni klientët në çastin e mbërritjes, dhe i shoqëroni për në tryezën e tyre,
• Prezantimi i Menusë dhe Specialiteteve të ditës,
• Marrja e porosisë nga klientët
• Kontrolloni që ç’do gjë në tavolinë të jetë në vendin e duhur,
të jetë e pastër dhe të mos mungojë asnjë element,
• Shërbeni ushqime dhe pije, dorëzoni faturat që kanë të bëjnë me pagesat,
dhe i përgjigjeni pyetjeve të tyre ose jep sugjerime kur ju kërkohet,
• Koordinoheni dhe me pjesën tjetër të stafit për mbarë-vajtjen e aktivitetit.

• Përfitime ; Bonuse deri në + 15% / 50% të pagës fillestare pas 6 muajve të parë (bazuar në performancën tuaj),
si dhe 18-22 ditë leje të pagueshme ç’do vit. Në varësi të detyrave tuaja, punë-dhënësi mund t’ju trajnojë në fusha të tilla si siguria e ushqimit dhe higjienës së ushqimit, si dhe trajnime të mëtejshme për të zgjeruar njohuritë tuaja në specializime, si verëra e pije alkoolike të cilesisë së lartë.

• Kontrata ; ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) ç’do 1 vit drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme, ushqim cilësor gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar prej 3500$, në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga punë-dhënësi juaj.

• Të Drejtat e Punës – Të gjithë punonjësit kanë të njëjtat të drejta si vendasit. PUNA në Lindjen e Mesme është shumë-kombëshe – të gjithë punëtorët duhet të respektojnë mënyrën e jetesës, dhe traditat e kombësive të tjera. Diskriminimi racor apo fetar NUK LEJOHEN. Lindja e Mesme është shumë e sigurtë – Krimi pothuajse nuk ekziston, femra nuk mund të jetë e detyruar të bëjë asgjë, dhe mbrohet me shumë respekt e fanatizëm! Meshkujt dhe femrat jetojnë të ndarë. Vajzat jetojnë në apartamente 2+1 (të pajisur me kuzhinë e banjo), nga 2 vajza në ç’do dhomë.

• Paga juaj ; fillojnë nga 770$ – 1000$ neto/muaj, plus bakshishe.

• Aplikimi ;

Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në tuaj me foto, në adresën e-mail info@velaconsulting.al
ose aplikoni nëpërmjet formularit në faqen velaconsulting.al/apliko

NA KONTAKTONI EDHE DUKE KLIKUAR “LIKE” NË www.facebook.com/www.velaconsulting.al

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj.
Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me Vela H. R. Consulting®. Ju mirëpresim
__________________

Vela H. R. Consulting®

+355 (0) 69 89 80 215

E-mail : info@velaconsulting.al
Website : velaconsulting.al
Skype™ : vela.al

*Adresa 1 : Pranë Liqenit, Rr. e Kosovarëve, Pallati 29 në krah të Dinasty Rezidence, Kati i 1-rë, Tiranë, Shqipëri.
*Adresa 2 : Bulevardi “Ismail Qemali”, Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2, Vlorë, Shqipëri.


URL: www.velaconsulting.al
Fjalë Kyçe:
Statistika: 402 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), etj

Postuar Nga:

Vela H. R. Consulting®

U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), etj


16/08/2014 4:52 am


+355693789777


Ofertat Më Të Shikuara