Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOTEL RECEPTIONIST” (F), NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN,etj

Euro

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.

• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;

“Hotel Receptionist” (Female)

Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe ju pëlqen të zgjeroni eksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave, siç është Lindja e Mesme, mos ngurroni, por apliko duke klikuar në link ;

www.velaconsulting.al

• Kriteret që duhet të plotësoni për të aplikuar janë ;

• Duhet të jeni brenda moshës 18 – 35 vjeç,
• Gjuha e huaj : Për të fituar këtë kontratë pune, duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
sidomos në të dëgjuar dhe në të folur,
• Paraqitja juaj fizike sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Ju duhet të keni aftësi shumë të mira administrimi dhe shërbimi ndaj klientit,
gjithashtu edhe të njihni programet bazë kompjuterike për sistemimin e të dhënave të prenotimit dhe pagesave,
• Nuk duhet të keni qënë, dhe nuk duhet të jeni aktualisht nën proçedim penal nga organet e gjyqësorit (Dëshmia e Penalitetit),
• Komunikuese me personalitet inteligjent, energjike dhe aktive.

• Orari i ushtrimit të punës ; 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

• Detyrat / Përgjegjësitë ;
• Për të arritur marrëveshje që kanë të bëjnë me rezervime përmes telefonit, e-mail, letrës, faksit ose ballë për ballë,
• Për kompletimin e procedurave kur klientët arrijnë dhe lënë hotelin,
• Marrja e porosisë nga klientët për zgjedhjen e dhomave dhe shpërndarjen e çelësave,
• Përgatitjen e faturave që kanë të bëjnë me pagesa të shërbimeve, marrjen dhe përcjelljen e mesazheve për mysafirët,
• I përgjigjeni pyetjeve në lidhje ofertat e hotelit dhe atyre që kanë të bëjnë me ankesat ose problemet,
• Koordinoheni dhe me pjesën tjetër të stafit për mbarë-vajtjen e aktivitetit.

• Përfitime ; Bonuse deri në + 15% / 20% të pagës fillestare pas 6 muajve të parë (bazuar në performancën tuaj), si dhe 18-22 ditë leje të pagueshme ç’do vit.

• Kontrata ; ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) ç’do 1 vit drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme, ushqim cilësor gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar prej 3500$, në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga punë-dhënësi juaj.

• Të Drejtat e Punës – Të gjithë punonjësit kanë të njëjtat të drejta si vendasit. PUNA në Lindjen e Mesme është shumë-kombëshe – të gjithë punëtorët duhet të respektojnë mënyrën e jetesës, dhe traditat e kombësive të tjera. Diskriminimi racor apo fetar NUK LEJOHEN. Lindja e Mesme është shumë e sigurtë – Krimi pothuajse nuk ekziston, femra nuk mund të jetë e detyruar të bëjë asgjë, dhe mbrohet me shumë respekt e fanatizëm! Meshkujt dhe femrat jetojnë të ndarë. Vajzat jetojnë në apartamente 2+1 (të pajisur me kuzhinë e banjo), nga 2 vajza në ç’do dhomë.

• Paga juaj ; fillojnë nga 900$ – 1100$ neto/muaj, plus bakshishe.

• Aplikimi ;

Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglisht dhe me foto, në adresën e-mail info@velaconsulting.al
ose aplikoni nëpërmjet formularit në faqen www.velaconsulting.al

NA GJENI EDHE NË www.facebook.com/www.velaconsulting.al

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj.
Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me Vela H. R. Consulting®. Ju mirëpresim
__________________

Vela H. R. Consulting®

+355 (0) 69 89 80 215

E-mail : info@velaconsulting.al
Website : velaconsulting.al
Skype™ : vela.al

*Adresa 1 : Pranë Liqenit, Rr. e Kosovarëve, Pallati 29 në krah të Dinasty Rezidence, Kati i 1-rë, Tiranë, Shqipëri.

*Adresa 2 : Bulevardi “Ismail Qemali”, Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2, Vlorë, Shqipëri.


URL: www.velaconsulting.al
Fjalë Kyçe: , , ,
Statistika: 502 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vela H. R. Consulting®

“United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)".


18/07/2014 4:29 pm
Ofertat Më Të Shikuara