Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “”LiFEGUARD’s & SECURiTY OFFiCER’s/BODYGUARD’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu

Kontakt

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.

• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;

“LifeGuard’s & Security officer’s / BodyGuards”

Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe ju pëlqen të zgjeroni eksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave, siç është Lindja e Mesme, mos ngurroni por apliko duke klikuar në link ;

www.velaconsulting.al

• Kriteret që duhet të plotësoni për të aplikuar janë ;

• Duhet të jeni brenda moshës 22 – 35 vjeç,
• Gjuha e huaj : Për të fituar këtë kontratë pune, duhet të keni një nivel mesatar të njohjes së gjuhës angleze,

LifeGuard’s

• Ju do duhet të keni marrë kualifikim të njohur në nivel kombëtar nëpërmjet një universiteti sportesh apo trajnimi privat para fillimit të punës, ose të keni punuar si asistent instruktor/e në një qendër sportive/noti, dhe të keni marrë çertifikatë të punës për këtë pozicion,
• Nuk duhet të keni qënë, dhe nuk duhet të jeni aktualisht nën proçedim penal nga organet e gjyqësorit (Dëshmia e Penalitetit),
• Paraqitja juaj fizike sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Duhet të keni aftësi të shkëlqyera notarie, dhe të mbani qëndrim përgjegjës për shëndetin e sigurinë,
• Ju do të duhet të : jeni në gjendje për të notuar 400 metra në më pak se 8 minuta,
të jeni në gjendje për të notuar 200 metra në më pak se një minutë në korsinë tuaj të pishinës pa u ndalur,
dhe të kryeni pikiatë në pjesën më të thellë të pishinës nga lartësi prej të pakten 2 metra.

Security officer’s/Bodyguard’s

• Ju do duhet të keni marrë kualifikim të njohur në nivel kombëtar nëpërmjet një akademie ruajtje dhe sigurie të personit ose objekteve,
apo trajnimi privat, dhe të keni marrë çertifikatë të punës për këtë pozicion,
• Nuk duhet të keni qënë, dhe nuk duhet të jeni aktualisht nën proçedim penal nga organet e gjyqësorit (Dëshmia e Penalitetit),
• Paraqitja juaj fizike sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Duhet të keni njohuri të mira të operacioneve e praktikave private të sigurisë, dhe hetimit, duhet të keni njohuri në sistemet e sigurisë,
duke përfshirë kamerat, kontrollin e hyrje-dalje dhe sistemin e alarm-zjarrit.
• Ju do të duhet të keni : reagim të shpejtë, aftësi të mira vëzhguese, aftësi për të njohur situata potencialisht të rrezikshme, intuitë për të kuptuar nevojën për konfidencialitet të klientit, gjakftohtësi nën presion, aftësi për t’u përshtatur dhe të improvizoni në situata të ndryshme vendim-marrjen, dhe planifikimin e masave të menjëhershme,
• Komunikuesë me personalitet zhvillues, energjikë dhe aktivë.

• Përvoja Minimale :
– 1 ose 2 vjet përvojë në fushën e sigurisë private,
– Përvoja në trajtimin e operacioneve të rrezikshme dhune,
– Përvoja në trajtimin e dhomës së kontrollit të sigurisë,
– Përvoja në operacionet e zhvillimeve me pjesëmarrje të madhe njerëzish,
– Përvoja në sistemet e sigurisë, trajtimin e shërbimeve aktive në terren.

• Orari i ushtrimit të punës ; 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

• Përfitime ; Bonuse deri në + 15% / 20% të pagës fillestare pas 6 muajve të parë (bazuar në performancën tuaj), si dhe 18-22 ditë leje të pagueshme ç’do vit.

• Kontrata ; ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) ç’do 1 vit drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme, ushqim cilësor gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar prej 3500$, në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga punë-dhënësi juaj.

• Të Drejtat e Punës – Të gjithë punonjësit kanë të njëjtat të drejta si vendasit. PUNA në Lindjen e Mesme është shumë-kombëshe – të gjithë punëtorët duhet të respektojnë mënyrën e jetesës, dhe traditat e kombësive të tjera. Diskriminimi racor apo fetar NUK LEJOHEN. Lindja e Mesme është shumë e sigurtë – Krimi pothuajse nuk ekziston, femra nuk mund të jetë e detyruar të bëjë asgjë, dhe mbrohet me shumë respekt e fanatizëm! Meshkujt dhe femrat jetojnë të ndarë. Vajzat jetojnë në apartamente 2+1 (të pajisur me kuzhinë e banjo), nga 2 vajza në ç’do dhomë.

• Paga juaj ; fillojnë nga 900$ – 1100$ neto/muaj, në varësi të kualifikimit dhe përvojës.

• Aplikimi ;

Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në


URL: www.velaconsulting.al
Fjalë Kyçe: , , ,
Statistika: 617 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vela H. R. Consulting®

United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha)


18/07/2014 4:26 pm
Ofertat Më Të Shikuara