Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”,NË U.A.E (Dubai)

Kontakt

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”..

• Pozicionet e punës që ofrohen ;

“Sales Agents” (Female)

“Marketing & Promotion Model’s” (Female)

Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe ju pëlqen të zgjeroni eksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave, siç është Lindja e Mesme, mos ngurroni, por apliko ;

Kriteret që duhet të plotësoni për të aplikuar janë ;

• Duhet të jeni brenda moshës 18 – 25 vjeç,
• Duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
• Preferohet të keni minimalisht arsim të mesëm, dhe njohuri kompjuterike të programeve bazë për administrimin e kasës së blerjeve,
• Paraqitja juaj fizike sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Eksperiencë pune e mëparshme në fushën përkatëse është e pa-nevojshme, sepse do t’ju trajnojmë,
• Komunikuese me personalitet inteligjent, energjike dhe bindëse.

• Orari i ushtrimit të punës ; 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

• Përfitimet janë si vijon ; • objektiva shitje 12 mujorë, dhe me arritjen e objektivit/për ç’do 2.5% të paguhet një shumë e caktuar, e cila rritet në një pagese maksimale prej plus 20%. • Ka 4 objektiva, që janë të lidhura me shumën e objektivave të shitjes ç’do 3 muaj, kështu që edhe në qoftë se ju humbisni objektivin tuaj të muajit të 1-rë, ju mund të arrini bonus duke tejkaluar objektivin për dy nga muajt e mbetur të 3 mujorit. Me arritjen e objektivit të paguhet një shumë, për ç’do 2.5% mbi objektivin, shuma rritet në një pagesë maksimale prej plus 20%. • Ekzistojnë edhe një shtesë prej 4 objektivash tremujorë, që ne i quajmë “përshpejtues”. Këto mund të bazohen në planifikimin për të shitur një artikull të veçantë, ose për të rritur volumin e shitjes së një artikulli ose kategorie produkti, objektiva këto të cilët ndryshojnë ç’do 3 muaj. • Ne ndërrmarim një veprim shitjesh stoqesh të inventarizuara në të gjitha dyqanet të paktën dy herë në vit, për të arritur një rezultat sipas një objektivi të përcaktuar dhe përsëri do t’ju paguhet bonus, sa më e ulët të jetë humbja, aq më e lartë është vlera e pagesës së bonusit që përfitoni. • Skuadra e Dyqanit të shpallur më i miri i vitit duke përmirësuar imazhin e markës të kompanisë, do të marrë një pagesë speciale. Shuma financiare e pagesës do të jetë e ndryshme në varësi të çmimit për vendin e 1-rë, të 2-të dhe të 3-të si dyqani më i mirë i një marke të kompanisë. • Shuma e parave do të paguhen si shtesë në paga pas dorëzimit të kërkesës korrekte nga ana e dyqanit me pagën bazë të ç’do shitëseje që e përfiton bonusin. Të gjitha pagesat janë individuale, e me para cash në dorë.

• Kontrata; ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar (falas) vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e 2 biletave të udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) ç’do 1 vit drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme, ushqim cilësor gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar të përcaktuar në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga ana e punë-dhënësit tuaj.

• Paga juaj; fillojnë nga 1500$ deri në 2000$ neto/muaj, plus bakshishe.

• Aplikimi ;

Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglisht dhe me foto, në adresën e-mail info@velaconsulting.al
ose aplikoni nëpërmjet formularit në faqen velaconsulting.al/apliko

NA GJENI EDHE NË https://www.facebook.com/www.velaconsulting.al

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj.
Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me Vela H. R. Consulting®. Ju mirëpresim
__________________

Vela H. R. Consulting®

+355 (0) 69 89 80 215

E-mail : info@velaconsulting.al
Website : velaconsulting.al
Skype™ : vela.al

*Adresa 1 : Pranë Liqenit, Rr. e Kosovarëve, Pallati 29 në krah të Dinasty Rezidence, Kati i 1-rë, Tiranë, Shqipëri.
*Adresa 2 : Bulevardi “Ismail Qemali”, Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2, Vlorë, Shqipëri.


URL: www.velaconsulting.al/apliko
Fjalë Kyçe:
Statistika: 404 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vela H. R. Consulting®

U.A.E (Dubai)


14/07/2014 11:28 am


+355698980215


Ofertat Më Të Shikuara