Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

OFROJMË PUNË PËR STAF Shitjesh / Marketing Ferrari Store & BMW Store, në Katar.

Kontakt

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markës Ferrari Store & BMW Store, në Katar.

· Pozicionet e punës që ofrohen ;

Agjente Shitjesh (femra)

Modele Promocioni (femra)

Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe ju pëlqen të zgjeroni eksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave, siç është Lindja e Mesme, mos ngurroni, por apliko duke klikuar në link ose imazh;

www.velaconsulting.al/apliko

+355693789777 / +355683977707

Kriteret që duhet të plotësoni për të aplikuar janë :

• Duhet të jeni brenda moshës 18 – 25 vjeç,
• Duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
• Paraqitja juaj e jashtme sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Eksperiencë pune e mëparshme në fushën përkatëse është e panevojshme,sepse do t’ju trajnojmë.
• Komunikuese me personalitet inteligjent, energjike dhe bindëse.

Orari i ushtrimit të punës; 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

Përfitimet janë si vijon; • objektiva shitje 12 mujorë, dhe me arritjen e objektivit/për ç’do 2.5% të paguhet një shumë e caktuar, e cila rritet në një pagese maksimale prej plus 20%. • Ka 4 objektiva, që janë të lidhura me shumën e objektivave të shitjes ç’do 3 muaj, kështu që edhe në qoftë se ju humbisni objektivin tuaj të muajit të 1-rë, ju mund të arrini bonus duke tejkaluar objektivin për dy nga muajt e mbetur të 3 mujorit. Me arritjen e objektivit të paguhet një shumë, për ç’do 2.5% mbi objektivin, shuma rritet në një pagesë maksimale prej plus 20%. • Ekzistojnë edhe një shtesë prej 4 objektivash tremujorë, që ne i quajmë “përshpejtues”. Këto mund të bazohen në planifikimin për të shitur një artikull të veçantë, ose për të rritur volumin e shitjes së një artikulli ose kategorie produkti, objektiva këto të cilët ndryshojnë ç’do 3 muaj. • Ne ndërrmarim një veprim shitjesh stoqesh të inventarizuara në të gjitha dyqanet të paktën dy herë në vit, për të arritur një rezultat sipas një objektivi të përcaktuar dhe përsëri do t’ju paguhet bonus, sa më e ulët të jetë humbja, aq më e lartë është vlera e pagesës së bonusit që përfitoni. • Skuadra e Dyqanit të shpallur më i miri i vitit duke përmirësuar imazhin e markës të kompanisë, do të marrë një pagesë speciale. Shuma financiare e pagesës do të jetë e ndryshme në varësi të çmimit për vendin e 1-rë, të 2-të dhe të 3-të si dyqani më i mirë i një marke të kompanisë. • Shuma e parave do të paguhen si shtesë në paga pas dorëzimit të kërkesës korrekte nga ana e dyqanit me pagën bazë të ç’do shitëseje që e përfiton bonusin. Të gjitha pagesat janë individuale, e me para cash në dorë.
• Kontrata ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e biletës së udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) ç’do 1 vit drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme, ushqim cilësor gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar të përcaktuar në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga ana e punë-dhënësit tuaj.

Paga juaj: fillojnë nga 1500$ neto/muaj,e më shumë, plus bakshishe.

• Aplikimi :
Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglisht dhe me foto, në adresën e-mail info@velaconsulting.al
ose aplikoni nëpërmjet formularit në faqen velaconsulting.al

NA GJENI EDHE NË https://www.facebook.com/www.velaconsulting.al

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj.

Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me Vela H. R. Consulting®. Ju mirëpresim


URL: http://velaconsulting.al/
Fjalë Kyçe:
Statistika: 633 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Vela Human Resources Consulting®

OFROJMË PUNË PËR STAF Shitjesh / Marketing Ferrari Store & BMW Store, në Katar.


04/06/2014 12:27 pm


+355693789777


Ofertat Më Të Shikuara