Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Pozicione vakante punesimi

Kontakt

Përshkrimi

Kushdo qe e njeh ANDE-LM® ne tregun Shqiptar, eshte i ftuar te prezantohet me ofertat me te fundit te punesimit qe Agjensia jone private e punesimit ofron brenda dhe jashte vendit!

Nese njiheni per here te pare me sherbimet e ANDE-LM®, ju ftojme te vizitoni informacionet e plota mbi sherbimet tona ne fushen e punesimit, edukimit, konsulences, internship.it dhe ndermjetesimit sipas ikonave te listuara ne menune tone qendrore ne
www.ande-lm.com.al

Ju faleminderit!

Nderkohe, pa ju humbur kohe, ju prezantojme keto pozicione vakante:

Punesim Brenda Vendit

1. Inxhinier Mekanik
2. Inxhinier Elektrik
3. Manaxhere Burime Njerezore (Durres)
4. Arkitekt/e
5.Operatore (Kompani Farmaceutike)
6.Magazinier/e (Kompani Farmaceutike)
7.Sales Manager
8.Brand Manager
9.Key Account Manager
10.Topograf
11.Inxhinier ndertimi/Supervizor
12.QA/QC and HSE Manager
13.Marketing Manager
14.Manaxher i Pergjithshem
15.Shef/e Finance
16.Agjent shitjesh

Punesim Jashte Vendit
1.Inxhinier Kimik (perpunime uji)
2.Inxhinier Elektrik
3.Inxhinier Teknolog (me eksperience ne makineri)
4.Teknike (elektrike, mekanik, tubacionesh)
5.Teknik per pajisje rrotulluese
6.Teknik per mirembajtje kaldaje
7.Supervizore ne nivel drejtues me profil inxhinierik ose mekanik
8.Lektore universitare per profile inxhinierike dhe kompjuterike
9.Mekanik montues – instalues
10.Teknike naftesjelles
11.Teknike te kondicionimit te ajrit
12.Personel ne fushen e hotelerise (kamariere, recepsion, etj)
13.Fizioterapiste
14.Roje plazhi
15.Operator Autocad
16.Saldatore
17.Vincier
18.Auto-electrician for Trucks
19.Field Supervisor
20.Truck Mechanics

Kontaktoni prane ANDE-LM® per dergimin e aplikimit tuaj, ose plotesoni aplikimin online ne www.ande-lm.com.al

Ju lutem mos harroni te specifikoni vendin tuaj te aplikimit dhe profilin e interesit tuaj!

Aplikimi duhet te jete ne Gjuhen Angleze dhe e shoqeruar me foto ne rast se depozitoni me email CV.ne tuaj!

Faleminderit!


URL: www.ande-lm.com.al
Fjalë Kyçe: , ,
Statistika: 1899 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi