Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Punonjës në stacionin e biçikletave Ecovolis

Kontakt

Përshkrimi

Ecovolis është një iniciative e organizates PASS që synon të promovojë transportin ekologjik me bicikleta, duke ngritur sistemin e biçikletave publike në qytetin e Tiranes. Kjo është një praktikë e njohur tashmë në të gjitha qytetet europiane, e cila do t’i jap qytetit tonë më shumë ajër të pastër, duke shtuar një praktikë qytetare që ndihmon në zhvillimin ekonomik, social & mjedisor.

Në kuadër të implementimit të shërbimit, Ecovolis ofron mundësinë e punësimit në pozicionin e punonjësit të shërbimit pranë stacionit Ecovolis.

Punonjës në stacionin e biçikletave Ecovolis

Përgjegjësitë kryesore:
1. Të koordinojë punën logjistike të stacionit.
2. Të komunikojë qartë shërbimin dhe projektin Ecovolis.
3. Të mirëmbajë dhe të ruaj satcionin Ecovolis.
4. Të ndihmojë në përmirësimin e shërbimit dhe ndërgjegjësimin e publikut për këtë shërbim.
5. Të kthej përgjigje pyetjeve të qytetarëve për shërbimin dhe tarifat.
6. Të ndihmojë në përmirësimin teknik të shërbimit.
7. Të mbaj komunikim me punonjësit e tjerë të rrjetit Ecovolis.

Kërkesat:
• Aftësi shumë të mira organizuese
• Aftësi shumë të mira për të shkruar dhe komunikuar
• Aftësi për të menaxhuar disa detyra njëkohësisht
• Të ketë iniciativë
• Aftësi për të punuar në grup

Ju lutem dërgoni CV tuaj dhe një letër interesi në adresën info@ecovolis.com deri në datën 25 Mars 2011.

Për çdo pyetje/informacion kontaktoni:
Tel: 044 502574
Cel: 0672049164

Tel. : +355 (0) 44 50 25 74

Cel. : +355 (0) 67 20 49 164

Tel. : +355 044 50 25 74

Cel. : 0672049164
__________________
Ecovolis – Bicikleta Juaj!
__________________________
Adresa: Rruga Dora D’istria
Tel: +355 (0) 44 50 25 74
Mob: +355 (0) 67 20 49 164
Email: info@ecovolis.com
Web: www.ecovolis.com
Web1: www.ecovolis.info


Fjalë Kyçe: , , , , ,
Statistika: 963 Shikimet Totale, 2 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi