Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

SHEF FINANCE

Lek

Përshkrimi

Kompania franko-shqiptare Primalat, me nje pervoje te suksesshme dhe inovative ne perpunimin e qumeshtit dhe nenprodukteve te tij dhe me shtrirje te gjere ne tregun shqiptar kerkon te punesoje:

Pozicioni :SHEF FINANCE
Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durrës ( SELIA ne Sukth)
Përshkrimi i punes : Drejtimi i Departamentit të Finances
Kërkesa të tjera:
1.Te jete mbi moshen 25 vjeç

2. Te kete mbaruar arsimin e larte ne degen e Finances.

3. Te kete eksperience ne departamentet e finances mbi 5 vjet.

4. Te zoteroje gjuhe te huaj ( anglisht ose italisht)

5. Parapelqehen kandidate me pervoje te suksesshme ne kompani te medha prodhimi pasi te tilla jane edhe specifikat e kompanise ” Primalat”

Personat e interesuar dhe qe permbushin kriteret e mesiperme mund te dergojne apilikimet e tyre ne adresen: jonidapapa@yahoo.com


Fjalë Kyçe:
Statistika: 836 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Nuk ka fotografi

Postuar Nga:

Jonida Papa

Durres ( Selia e kompanise ne Sukth)


11/09/2010 12:04 pm
Ofertat Më Të Shikuara