Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

URGJENTE-OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOUSEKEEPER” (Female) PËR FAMILJE “VIP”, NË QATAR.

Kontakt

Përshkrimi

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Qatar.

• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;

“Housekeeper” (Only Female)

Nëse jeni në kërkim të një mundësie të artë punësimi, dhe ju pëlqen të zgjeroni eksperiencat tuaja në destinacionin e ëndrrave, siç është Lindja e Mesme, mos ngurroni, por apliko duke klikuar në link ;

velaconsulting.al/apliko

• Kriteret që duhet të plotësoni për të aplikuar janë ;

• Duhet të jeni brenda moshës 25 – 35 vjeç,
• Gjuha e huaj : Për të fituar këtë kontratë pune, duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
sidomos në të dëgjuar dhe në të folur,
• Paraqitja juaj fizike sa më e mirë, është një vlerësim favorizues,
• Ju duhet të keni aftësi shumë të mira shërbimi ndaj klientit, si dhe aftësi organizuese për të motivuar stafin,
• Nuk duhet të keni qënë, dhe nuk duhet të jeni aktualisht nën proçedim penal nga organet e gjyqësorit (Dëshmia e Penalitetit),
• Komunikuese me personalitet inteligjent, energjike dhe aktive.

• Orari i ushtrimit të punës ; 8 – 9 orë punë në ditë, për 6 ditë në javë, duke përfshirë një orë pushim në drekë.

• Detyrat / Përgjegjësitë ;
• Përgatitjen e ndryshimeve dhe caktimin e detyrave të pastrimit ditor të dhomave,
• inspektimin e dhomave për t’u siguruar që standardet e mirëmbajtjes janë plotësuar,
• rregjistrimi i ç’do gabimi apo dëmeve nga staff, dhe bërja e marrëveshjes për riparime,
• përgatitjen e faturave që kanë të bëjnë me pagesa të shërbimeve, menaxhimi i një buxheti te caktuar,
për të blerë furnizime dhe për të mbajtur të dhënat e shpenzimeve, marrjen dhe përcjelljen e mesazheve për mysafirët,
• Përgjigjeni për rekrutimin dhe trajnimin e house-staff të ri,
• Koordinoheni dhe me pjesën tjetër të stafit për mbarë-vajtjen e aktivitetit.

• Përfitime ; Bonuse deri në + 15% / 20% të pagës fillestare pas 6 muajve të parë (bazuar në performancën tuaj), si dhe 18-22 ditë leje të pagueshme ç’do vit.

• Kontrata ; ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e udhëtimit me avion (vajtje-ardhje) drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në apartament, ushqim cilësor gjatë orarit të punës dhe sigurimin e dëmshpërblimit financiar, në rast të prishjes në mënyrë të një-anshme të kësaj marrëveshjeje bashkëpunimi nga punë-dhënësi juaj.

• Paga juaj ; fillojnë nga 820$ – 960$ neto/muaj.

• Aplikimi ;

Për të aplikuar duhet të dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglisht dhe me foto, në adresën e-mail info@velaconsulting.al
ose aplikoni nëpërmjet formularit në faqen velaconsulting.al/apliko

NA KONTAKTONI EDHE DUKE KLIKUAR “LIKE” NË www.facebook.com/www.velaconsulting.al

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj.
Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me Vela H. R. Consulting®. Ju mirëpresim
__________________

Vela H. R. Consulting®

+355 (0) 69 89 80 215

E-mail : info@velaconsulting.al
Website : velaconsulting.al
Skype™ : vela.al

*Adresa 1 : Pranë Liqenit, Rr. e Kosovarëve, Pallati 29 në krah të Dinasty Rezidence, Kati i 1-rë, Tiranë, Shqipëri.
*Adresa 2 : Bulevardi “Ismail Qemali”, Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2, Vlorë, Shqipëri.


URL: www.velaconsulting.al
Fjalë Kyçe:
Statistika: 504 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

URGJENTE-OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOUSEKEEPER” (Female) PËR FAMILJE “VIP”, NË QATAR.

Postuar Nga:

Vela H. R. Consulting®

QATAR


16/08/2014 4:30 am


+355693789777


Ofertat Më Të Shikuara