Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Identifikohu ]   rss feed
Posto Një Ofertë!
«    »

Web Programues

Kontakt

Përshkrimi

Kompania ARK IT sh.p.k. kerkon te punesoje 3-5 programues per web. Aplikanti duhet te zoteroje aftesi te mira komunikimi, interpretimi dhe aftesi te punes ne grup. Duhet te zoteroje njohurite e nevojshme mbi teknologjite e perdorura ne web.

Detyrat / Pergjegjesite
Ndertim i web aplikimeve te ndryshme dhe moduleve specifike bazuar ne framework te zhvilluar nga kompania. Suport teknik per klientat e kompanise sipas nevojes.
Edukimi dhe Kualifikimet
– Preferohet diplome ne Informatike apo dege te ngjashme ne fushen e Teknologjis se Informacionit.
– Te pakten 2 vjet eksperience ne ndertimin e faqeve te internetit dhe njohuri te gjuheve HTML/XHTML dhe CSS.
– Te pakten 1 vit eksperience ne gjuhet e programimit ne web, kryesisht PHP dhe Javascript.
– Te pakten 1 vit eksperience ne sisteme database si MySQL, MSSQL ose Oracle, si dhe te zoteroje njohuri te mira te gjuhes SQL
– Njohuri mbi programet e editimit te imazheve si Adobe Photoshop etj.
– Preferohet njohuri e gjuhes Angleze (shkrim dhe lexim)
– Do te favorizohen kandidatet tecilet pervec kualifikimeve te mesiperme, jane familjare me teknologjine Adobe Flash si dhe kane eksperince mbi produktet Adobe Flash Professional, Adobe Flash Builder (Flex) dhe gjuhen e programimit Actionscript.

Paga:
Paga do te negociohet ne baze te eksperinces dhe kualifikimeve te kandidatit.

Periudha e punesimit:
Do te favorizohen kandidatet te cilet mund te punesohen per nje periudhe te pakten 3 vjeçare.

Dokumetat e kerkuara:
Kandidati duhet te dorezoje nje CV, referenca te punesimeve te meparshme nese ka, demostrime te projekteve te meparshme nese ka.

Afati i aplikimit:
Aplikimet do te pranohen deri ne plotesimin e te gjitha vendeve te lira.

Kontake:
Dokumentat tuaja mund ti dergoni me email ose mund ti dorezoni prane zyrave te ARK IT, drejtuar:
Alban Ruci
Rr. Ali Pash Gucia, Nr. 33,
Tirane, Shqiperi
Tel: +355 4 2229955
Fax: +355 4 2265818
Email: humanresource@arkit.ch


URL: http://www.arkit.ch
Fjalë Kyçe:
Statistika: 1237 Shikimet Totale, 1 Sot

Printoje Këtë Ofertë

Fotot

Web Programues